Jump to content
  • 0

Πρόβλημα Με Privateshop Buy


TEOGR_hItMaKeR

Question

Λοιπόν χρησιμοποιώ offline shop acis (το αναφέρω χωρίς να είμαι σίγουρος αν μέσα σαυτο είναι η αιτία) αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα κάνοντας privateshop buy και βάζοντας πχ ένα όπλο +20 μόλις βγω με τον παίκτη που έκανα το shop και μπω με έναν άλλο να δω το όπλο από +20 Που το ζητούσε μπορώ να το δώσω +0...

Τώρα το θέμα είναι ότι ένα παιδί που χρησιμοποιεί και αυτός το offline shop δεν έχει αυτό το θέμα... η διαφορά είναι ότι αυτός χρησιμοποιεί το retail enchant system του ασις ενώ εγώ έχω βάλει εκείνο με τα xml του hasha αν έχετε υπόψιν ... Απευθύνθηκα και στο φόρουμ τους αλλά δεν έβγαλα άκρη...

Edited by TEOGR_hItMaKeR
Link to comment
Share on other sites

Recommended Posts

  • 0

@melron μάλιστα δηλαδή έτσι πρέπει να είναι; Δεν θα ήταν καλύτερο να υπάρχει check για enchanted items? Είναι κάτι δύσκολο να συμβεί; Και αυτό είναι retail? Γιατί ο αλλος στο ασις φόρουμ είπε ότι είναι μπαγκ γιατί να το πει εφόσον έτσι λειτουργεί retail?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Δεν μπορείς να κάτσεις και να αγοράζεις συγκεκριμένο enchant(όσο ++ είναι τα items που έχει ο άλλος πάνω του θα σου πουλήσει, ανεξαιρέτως πόσο +++ το έχεις εσύ όταν πάτησες πάνω του να κάτσεις να το αγοράσεις), όμως μπορείς να πουλήσεις συγκεκριμένο enchant.

 

Οπότε αφού δεν υπάρχει θέμα bug εδώ, το κλειδώνω και κάνω Mark Solved το reply του Merlon που τα έθεσε ακριβώς όπως έιναι.

Edited by 'Baggos'
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...