Jump to content

Rockwave Festival 2016 / Ejekt Festival 2016 / Release Festival 2016 / River Party 2016


BonJovi®

Recommended Posts

rockwave-festival-logo.png

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το τέλος του Rockwave Festival 2015 μας βρήκε ευχαριστημένους και γεμάτους νέες αναμνήσεις από αυτό. Άλλωστε το φεστιβάλ είναι μια συλλογή στιγμών και αναμνήσεων από όταν ανοίξουν οι πόρτες του χώρου έως ότου κατέβει από τη σκηνή ο headliner.

 

Γιατί το φεστιβάλ ξεκινά όταν οι επισκέπτες του καθίσουν στο γρασίδι του TerraVibe για να απολαύσουν τo ποτό τους, όταν φωτογραφηθούν για να κρατήσουν ζωντανή τη στιγμή. Το φεστιβάλ ξεκινά όταν ο χώρος γεμίζει χρώματα, χαμόγελα, φιλιά, χαρούμενα βλέμματα, αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας και σώματα που χορεύουν στο ρυθμό που δίνουν τα συγκροτήματα.

 

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ελληνικό κοινό, θέλουμε να το ευχαριστήσουμε από καρδιάς για τη στήριξη του στο φετινό Rockwave! Αυτοί πάνω από όλους είναι οι άνθρωποι του Rockwave!

 

Απολαύστε το aftermovie video του φεστιβάλ που δημιουργήθηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Συμβώνη και κάντε υπομονή έως αύριο, όταν και θα ανακοινωθεί ένα σημαντικό κομμάτι του φετινού Rockwave Festival!

 

Θεματικό πάρκο Terra Vibe, Μαλακάσα, Αττική

 

ΗΜΕΡΑ 1 - 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

THE LAST SHADOW OF PUPPETS

DROPKICK MURPHYS

TURBONEGRO

THE CALLAS

WHERESWILDER

 

ΗΜΕΡΑ 2 - 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

IRON MAIDEN (RUMOURED)
+ more tba

ejekt_logo.png

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

To EJEKT Festival 2016, το μεγάλο open-air φεστιβάλ του ελληνικού καλοκαιριού, στην φετινή 12η εκδοχή του, υποδέχεται ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της ροκ μουσικής της εποχής μας, ένα όνομα που γεμίζει συναυλιακές αρένες σε πολλές χώρες και φιγουράρει στο line-up των μεγαλύτερων φεστιβάλ της Ευρώπης.

 

Οι Editors επιστρέφουν στη σκηνή του EJEKT Festival 2016, όπου μας έχουν προσφέρει κάποιες από τις πιο αξέχαστες συναυλιακές εικόνες της πρόσφατης δεκαετίας. Στις 8 Ιουλίου η σαγηνευτική φωνή του Τom Smith θα «γεμίσει» ξανά την Πλατεία Νερού, τον πιο όμορφο καλοκαιρινό συναυλιακό χώρο της Αθήνας, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.

 

Το ελληνικό κοινό αποδεδειγμένα τους λατρεύει, ακολουθώντας τους κατά χιλιάδες στις εμφανίσεις τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να ακούσει ζωντανά τις μεγάλες επιτυχίες τους όπως τα “An End Has A Start”, “Life Is A Fear”, “Sugar”, “Munich”, “Papillon”, “No Harm”, “Bones”, “Lights”, “Smokers Outside The Hospital Doors”. Οι Editors πάντα ανταποδίδουν την αγάπη που απολαμβάνουν στη χώρα μας, προσφέροντας μας εντυπωσιακές εμφανίσεις που συζητιούνται για πολύ καιρό.

 

Τα early bird εισιτήρια κυκλοφορούν την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το EJEKT Festival 2016 θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

Πλατεία Νερού, Φάληρο, Πειραιάς

 

ΗΜΕΡΑ 1 - 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE

EDITORS

JAMES

ΣTELLA

+ more TBA

 

ΗΜΕΡΑ 2 - 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

MUSE + more tba

 

Release_Athens_2016.png
 

Το 2016, το Fuzz Live Music Club κλείνει 10 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στα συναυλιακά δρώμενα της Αθήνας. Παράλληλα, οι δραστηριότητές του έχουν εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα, μέσα από τα events που διοργανώνει πλέον η Fuzz Productions σε χώρους άμεσα συνδεδεμένους με το Fuzz, όπως το Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη), το Factory of Sound Ioannina (Ιωάννινα) και το Kookoo Live Music Bar (Αθήνα).

 

Με τη συμπλήρωση αυτής της δεκαετίας, αισθανθήκαμε πως, σε πείσμα των δύσκολων καιρών στους οποίους όλοι ζούμε, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε σε ένα ακόμα βήμα όσον αφορά στις προσπάθειές μας - πάντα σε σχέση με το αντικείμενο που γνωρίζουμε και αγαπάμε, δηλαδή την μουσική – παρουσιάζοντας ένα νέο φεστιβάλ στην πόλη της Αθήνας.

 

Το Release Athens φιλοδοξεί να φέρει μία νέα πνοή στη μουσική πραγματικότητα της χώρας μας και να εξελιχθεί σε έναν θεσμό με πραγματικό ενδιαφέρον, ευελπιστώντας να φέρει κοντά μας ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της παγκόσμιας σκηνής, προσφέροντας συγκινήσεις σε ένα ελληνικό κοινό που μάλλον έχει κουραστεί από τις συνεχείς επαναλήψεις και αναζητεί την ποικιλία και την πολυχρωμία των γνωστών φεστιβάλ του εξωτερικού.

 

Σε κάθε περίπτωση, επειδή τα πολλά και (κυρίως) τα μεγάλα λόγια είναι περιττά, το Release Athens ξεκινά έχοντας ως σκοπό του να προσφέρει κάτι ουσιαστικό, τόσο όσον αφορά στα ονόματα που θα συμμετέχουν σε αυτό – πιστεύουμε με ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά και αρκετή τόλμη στην επιλογή τους – όσο και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τους τομείς της διοργάνωσης και της παραγωγής, γενικά.

 

Κάθε αρχή οφείλει, εξ’ ορισμού, να είναι σεμνή και μετρημένη. Η μόνη υπόσχεση που θέλουμε να δώσουμε είναι πως θα κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε το Release Festival να αποτελέσει μία πολύ όμορφη εμπειρία για το κοινό που θα το τιμήσει με την παρουσία του. Ελπίζουμε να είναι η ευχάριστη έκπληξη για το καλοκαίρι του 2016 και – γιατί όχι – για εκείνα που θα έρθουν τα επόμενα χρόνια, “απελευθερώνοντας την Αθήνα” από τη σκοτεινιά και τη μιζέρια που δυστυχώς μας έχει επιβληθεί από παντού μέσα από τη δύναμη της καλής μουσικής, του πολιτισμού και της αληθινής διαδραστικότητας που πρέπει να χαρακτηρίζει μια τέτοια διοργάνωση.

 

 

Πλατεία Νερού, Φάληρο, Πειραιάς

 

ΗΜΕΡΑ 1 - 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

ΒEIRUT

DAUGHTER

more TBA

 

ΗΜΕΡΑ 2 - 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

PAROV STELAR

CHINESE MAN

more TBA

 

ΗΜΕΡΑ 3 - 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

PJ HARVEY

BRIAN JONESTOWN MASSACRE

 more TBA

 

ΗΜΕΡΑ 4 - 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

SIGUR ROS more TBA

 

logo.png
 
3-7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥΣ 2016
 
Προπώληση εισιτηρίων 1/3/2016
 
Νεστόριο, Καστοριά
 

ΗΜΕΡΑ 1 - 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

 

ΗΜΕΡΑ 2 - 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

 

ΗΜΕΡΑ 3 - 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

 

ΗΜΕΡΑ 4 - 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

 

ΗΜΕΡΑ 5 - 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

 

BONUS:
 
oaka-logo.jpg.en.jpg
 
Σε περίπτωση ανακοίνωσης συναυλίας στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών "Σπύρος Λούις" περαιτέρω πληροφορίες θα προστεθούν. Η τελευταία "μεγάλη" συναυλία πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2014, ανεπιτυχώς (βάσει πωλήσεων) με τη Lady Gaga στη σκηνή. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε περιοδεία οι AC/DC, Elton John, Bruce Springsteen, Black Sabbath. Πρόκειται για μερικά ονόματα από το πάνθεον της ροκ μουσικής που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν σε ένα τέτοιο γεγονός. Επίσης σε περιοδεία βρίσκεται η Beyonce. 
 
Φυσικά, τα παραπάνω είναι εικασίες, αφού παραμένει άγνωστο ΑΝ θα πραγματοποιηθεί κάποια μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ φέτος, καθώς το 2015 δε συνέβη κάτι τέτοιο, ίσως και λόγω των capital controls.
 
Fingers crossed για κάτι μεγάλο φέτος στο ΟΑΚΑ λοιπόν, και φυσικά μια συναυλία στο ΟΑΚΑ αποτελεί από μόνη της -πάντα βάση και των μεγεθών που θα παρουσιαστούν στη σκηνή- το μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός του καλοκαιριού! 
 
Edited by BonJovi®
Link to comment
Share on other sites

Οι Dropkick Murphys είναι το πρώτο όνομα για την 1η ημέρα στις 5 Ιουνίου 2016 στο Rockwave Festival. 

The last shadow of Puppets

The Callas 

Whereswilder

 

 

//

 

EDIT: Για τη 2η ημέρα οι φήμες οργιάζουν για το Ejekt Festival με τους Muse να είναι στη κορυφή. 

Edited by BonJovi®
Link to comment
Share on other sites

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι Muse πλησιάζουν στην Αθήνα!

Σύμφωνα με "αποκλειστικό" ρεπορτάζ του Gazzetta.gr οι Muse είναι κλεισμένοι και αναμένεται να ακοινωθούν είτε σήμερα αργά το βράδυ, αύριο ή την Παρασκευή από το Ejekt Festival για τη 2η μέρα του, βάζοντας δυνατά το όνομά του στην εγχώρια ελληνική αγορά!

 

Περισσότερα coming soon! 

 

Fingers crossed.

 

http://www.gazzetta.gr/entertainment/878767/oi-muse-plisiazoyn-athina

Link to comment
Share on other sites

Οι Βρετανοί James επιστρέφουν στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ejekt Festival - Day 1. 

 

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

Link to comment
Share on other sites

ΕΠΙΣΗΜΟ: ΟΙ MUSE HEADLINERS ΤΗΣ 2ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ EJEKT FESTIVAL.

 

Σήμερα οι ανακοινώσεις για την προπώληση και τον οριστικό ορισμό του venue. 

Link to comment
Share on other sites

Radiohead και PJ Harvey οι επόμενες πιθανές ανακοινώσεις για συναυλίες το καλοκαίρι

Link to comment
Share on other sites

BREAKING: ΣΕ ΛΙΓΟ Η -ΝΕΑ- ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΩΝ MUSE ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ PRE-SALE ΚΑΙ ΤΟΥ SHOW!

 

23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 - EJEKT FESTIVAL, ATHENS, GREECE

 

Η συναυλία του καλοκαιριού είναι γεγονός - Ejekt it!

Edited by BonJovi®
Link to comment
Share on other sites

23 Ιουλίου 2016

Πλατεία Νερού, Φάληρο

EJEKT FESTIVAL – day2

MUSE

+more tba

 

To EJEKT Festival 2016 υποδέχεται το κορυφαίο ροκ συγκρότημα του πλανήτη: οι Muse θα είναι οι headliners της δεύτερης ημέρας του φεστιβάλ, το Σάββατο 23 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού.

 

Στο απόγειο της απίστευτης καριέρας τους κι έχοντας μόλις κερδίσει το βραβείο Grammy για το καλύτερο Rock Album της χρονιάς για το “Drones”, οι Muse επιτέλους έρχονται στην Ελλάδα!

 

Ο Matt Bellamy, o Chris Wolstenholme και ο Dominic Howard θα βρεθούν στη σκηνή του EJEKT Festival 2016 στα πλαίσια της “Drones World Tour” για να μας παρουσιάσουν το καθηλωτικό live show τους που έχει αποθεωθεί στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη.

 

Το εντυπωσιακό setlist της “Drones World Tour” ξεπερνάει τις δύο ώρες και περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της εξαιρετικά επιτυχημένης καριέρας τους, στη διάρκεια της οποίας έχουν πουλήσει πάνω από 20.000.000 δίσκους, έχουν φτάσει με 5 διαφορετικούς δίσκους στο Νο1 των charts της Μεγάλης Βρετανίας, έχουν δει πολλά albums και singles τους να γίνονται πλατινένια και χρυσά σε πολλές χώρες και έχουν κερδίσει τα σημαντικότερα βραβεία της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας (Grammy, Brit, MTV, Kerrang!, NME, Q, Ivor Novello, κλπ).

 

Ναι, ήρθε επιτέλους η ώρα που θα ακούσουμε ζωντάνα στην Ελλάδα τα “Uprising”, “Madness”, “Starlight”, “Resistance”, “Dead Inside”, “Undisclosed Desires”, “Supermassive Black Hole”, “Knights of Cydonia”, “Time is Running Out”, “Hysteria” και όλα τα τραγούδια-ύμνους των Muse. Ναι, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τους Muse στη σκηνή του EJEKTFestival 2016!

 

Περισσότερες πληροφορίες για το EJEKT Festival 2016 θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

Early bird εισιτήρια:

40 Ευρώ

VIP early bird εισιτήρια: 70 Ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων σε υπερυψωμένο σημείο κοντά στη σκηνή, με ξεχωριστό μπαρ)

 

Μετά την εξάντληση των early bird εισιτηρίων, θα κυκλοφορήσουν περιορισμένα εισιτήρια που θα κοστίζουν 45 ευρώ και τα VIP 75 ευρώ.

Τα εισιτήρια για την κάθε μέρα του φεστιβάλ είναι ξεχωριστά και αφορούν μόνο την ημέρα που αναγράφεται πάνω στο εισιτήριο.

https://www.viva.gr/tickets/music/ejekt-festival-muse/

Link to comment
Share on other sites

ΣΗΜΕΡΑ: Ανακοινώνεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η PJ HARVEY στην 3η ημέρα του Athens Release Festival.

Οι Μassive Attack θα βρεθούν στο Rockwave για τη 2η ημέρα του και θα τους πλαισιώσει ακόμη ένα μεγάλο όνομα!

 

Stay tuned! 

Link to comment
Share on other sites

Πανικός στην προπώληση των Muse με τα VIP και άλλα 4000 εισιτήρια (είναι παραπάνω φυσικά) να έχουν ήδη φύγει! 

 

logo.png
 
3-7 Αυγούστου ! Η προπώληση των πρώτων 500 μόνο εισιτηρίων θα ανοίξει αυτή την Τρίτη 1 Μαρτίου στην προνομιακή τιμή των 35 ευρώ
 
Ανακοινώθηκε το River Party! 
Link to comment
Share on other sites

Dimitri Vegas & Like Mike στην 1η ημέρα του Ejekt Festival. 

 

SOLD OUT ΤΑ ΠΡΩΤΑ 500 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ RIVER PARTY! 

Edited by BonJovi®
Link to comment
Share on other sites

ΟΙ IRON MAIDEN TO #1 ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ROCKWAVE!!

 

UPDATE:

 

RELEASE ATHENS FESTIVAL

1/6 BEIRUT, Daughter + more tba

3/6 PAROV STELAR, Chinese Man + more tba

7/6 PJ HARVEY, Brian Jonestown Massacre + more tba

13/6 SIGUR ROS + more tba

 

EJEKT FESTIVAL

8/7 EDITORS, JAMES, Dimitri Vegas & Like Mike + more tba

23/7 MUSE + more tba

 

ROCKWAVE FESTIVAL

5/6 THE LAST SHADOW OF PUPPETS, DROPKICK MURPHYS, Turbonegro, The Callas, Whereswilder

19/7 TBA

 

MASSIVE ATTACK (RUMOURED), LANA DEL RAY (RUMOURED), IRON MAIDEN (RUMOURED), BRUCE SPRINGSTEEN (RUMOURED), RADIOHEAD (RUMOURED)

Link to comment
Share on other sites

Ανακοινώνονται εντός των ημερών οι headliners της 2ης ημέρας του Rockwave Festival με τους Iron Maiden να είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή τους στον εν Ελλάδι συναυλιακό χώρο !

 

DIMITRI MIKE & LIKE VEGAS οι headliners της 1ης ημέρας του Ejekt Festival, μπήκε και η Σtella μέσα. 

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now


×
×
  • Create New...