Jump to content

[Gr]Η Ιστορία Black Desert Online


MetaMan

Recommended Posts

Website: http://blackdesertonline.gr

 

The Story of Black Desert

 
Στην αρχή των κόσμων οι 4 χώρες Kelpeon, Serendia, Valenos, και Media ζούσαν ειρηνικά μεταξύ τους . Η Valencia , ήταν μια τεράστια , ευημερούσα χώρα που κυριαρχούσε στο εμπόριο . Το πρόβλημα προέκυψε όταν έμποροι από την Valencia μετέφεραν μια θανατηφόρα ασθένεια και στις υπόλοιπες χώρες : τη Μαύρη Πανώλη (Black Death) . 
 

13_zpsaj5eiafh.jpg

 
Πολλοί από τους πολίτες των τεσσάρων χωρών επλήγησαν από τη μαϋρη Πανώλη , και καθε χώρα έχασε μεγάλο αριθμό των πολιτών της από το φρικτό αυτό θάνατο . Ακόμη και αυτοί που δεν πέθαναν εκδιώχθηκαν από τον παρανοϊκό φόβο ότι κουβαλούσαν την ασθένεια . Τελικά το χάσμα μεταξύ των ευγενών και των φτωχών έκλεισε αφού κατέληξαν ότι πλέον κοινός τους εχθρός ήταν ένας : η Valencia . Έτσι δημιουργήθηκε μια συμμαχία των τριών χωρών με σκοπό να στραφούν εναντίον της τέταρτης . Ενώ στην Valencia έχαναν επίσης κόσμο από τη φρικτή αυτή ασθένεια .
 
Ο Πόλεμος διήρκησε 30 ολόκληρα χρόνια . Από τον πόλεμο αυτό επωφελημένη στο έπακρο ήταν η Media , συνειδητοποιώντας περισσότερο από τον καθένα την πραγματική αξία των Black Stones . Έτσι αντί να συνεισφέρει και να τροφοδοτεί τους συμμάχους της με όπλα και αγαθά , ξεκίνησε μυστικά τη συλλογή Black Stones από την Μαύρη Έρημο (Black Desert).  Έτσι λοιπόν η Media πολλαπλασίασε τον πλούτο της με τις διαρκής συναλλαγές της μεταξύ της Valencia και της συμμαχίας .
 

25_zpsmlueqadh.jpg

 
Μετά τον πόλεμο οι τρεις χώρες ξεκίνησαν ξανά τις εμπορικές συναλλαγές με τη Valencia με τη μεσολάβηση της Media . Ο πόλεμος τους εξάντλησε όλα τους τα αποθέματα και τον πλούτο που κατείχαν . Σύντομα συνειδητοποίησαν ότι η Media βρισκόταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση και αυτό εξαιτίας των Black Stone που συγκέντρωνε όλα αυτά τα χρόνια. Σύντομα και οι υπόλοιπες χώρες επιδώθηκαν στη συλλογή των Black Stone στην έρημο ελπίζοντας ότι θα βρούν λίγη από τη χαμένη τους αίγλη και δόξα . Το Kalpeon βέβαια δεν κατείχε εδάφη στην περιοχή όπου είχαν βρεθεί τα κοιτάσματα αυτά . 'Ετσι στην απόγνωσή του ξεκίνησε να κλέβει .Κατάληξη του γεγονότος αυτού ήταν πλέον η αντιπαλότητα κάθε χώρας.
 

36_zpsvgsptzju.jpg

 
 
746421478304118281115_zpswkwuuons.png
Edited by Wros
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...