Jump to content

Poll For Greek Referendum: 'yes' Or 'no'


Maxtor

Poll for Greek referendum: 'Yes' or 'No'   

104 members have voted

  1. 1. Poll for Greek referendum: 'Yes' or 'No'

    • Yes
      32
    • No
      72


Recommended Posts

Εγώ από την άλλη έχω αρχίσει και το ξανασκέφτομαι,να διαλέξω πατρίδα ή οικογένεια...

Κανονικά η τελευταία θα υπερίσχυε,λόγω του ότι δεν με γαμάει 24/7(αντίθετα με την πατρίδα).

Αλλά από την άλλη σκέφτομαι τι θα γίνει αν περάσει το ναι και βγει πάλι η ΝΔ στην εξουσία...

Οπότε αν ήταν να το δραματοποιήσω,για μένα υπάρχουν 2 επιλογές.

α)Αργός,μα σίγουρος θάνατος(με βιώσιμες συνθήκες<ίσως και όχι>)

β)Μάχη με χαμηλές πιθανότητες νίκης(και να πετάξω τα προνόμια της μέσης τάξης στα σκουπίδια).

 

Ακόμα δεν είμαι σίγουρος,επίσης πρέπει να πω πως η προπαγάνδα της τηλεόρασης με στρέφει προς το όχι,ακόμα και αν έχω αποκομίσει μερικά στοιχεία της στην ιδεολογία μου.Όλα θα κριθούν στην κάλπη.

Link to comment
Share on other sites

Εκτος Ευρωπης , Ελληνικο Νομισμα , Εθνικη Κυριαρχια ... ΜΑΚΡΙΑ απο το ευρω , ηταν ολα απο την αρχη προμελετημενο ολο το παραμυθι για Ευρωπη για Ξεπουλημα της Ελλαδας σε βαθος χρονου.. Με λιγο μυαλο και λιγο ψαξιμο θα δεις οτι ολα ειχαν τον σκοπο τους.. Πλεον οι σιωνιστες κυβερνουν τα παντα και ολοι ειναι στρατιωτακια του ροτσιλντ.. Πολλοι ισως με πειτε χαζο η οτι αλλο θελετε αλλα αμα το ψαξετε λιγο καλυτερα δεν θα χωραει ο νου σας ποσο καλα και ταυτοχρονα χαζα το ειχαν σχεδιασει ολο αυτο.. Καταρχην πως γινεται να σου λεει σας δανειζω τοσα θελω επιτοκιο 180% αλλα δεν ειναι μονο αυτο θελω να απολυσεις 200.000 δημοσιους υπαλ. να ριξεις συνταξεις τοσο που αναγκαζεις τους ηλικιωμενους ανθρωπους που δουλεψαν χρονια για να περνουν μια συνταξη να μην εχουν να φανε καταστρεφουν την παιδεια την υγεια και γυριζει ο αλλος στην βουλη και τους λεει ναι ... ΤΙ ΝΑΙ Γ..... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΝΑΙ? Ολο υπογραφουν μνημονια και το χρεος αντι να μειωνεται αυξανεται και μαλιστα στα τελευταια 3 χρονια το χρεος εχει αυξηθει 48 ΔΙΣ .. Και βγαινει ο Σαμαρας και λεει στην βουλη οτι 8α καταστραφουμε αν βγουμε απο το Ευρω? ΤΙ λεει ο καραγκιοζης ειμαστε με τα καλα μας? Ενω τωρα ο κοσμος εχει να φαει ε? Ουτε το 40 δεν ηταν ετσι τα πραγματα... Ειμαστε σε Πολεμο εδς και πολλα χρονια Οικονομικο βεβαια, αλλα σε βαθος χρονου θα εχει ακριβος την ιδια καταληξη.. Η Γερμανια ζηταει τα λεφτα απο την ΕΛΛΑΔΑ αλλα αυτα που πρεπει να μας δωσει απο τον β παγκοσμιο πολεμο κουβεντα και ξερεται γτ? γτ θα χρεωκοπησει οχι σαν εμας η την αργεντινη αλλα 10 φορες περισσοτερο και ας πουμε οτι αυτοι δεν το λενε απο μονοι τους επηδει δεν τους συμφερει , ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ στην βουλη γτ δεν τα ζητανε? Οταν Καποιοι που πολοι τους βριζουνε δεν θα αναφερω περισσοτερα οποιος καταλαβε καταλαβε εβγαλαν στην φορα για την λιστα λαγαρντ για τα υποβριχια και την σιεμενσ τωρα ειναι φυλακη αυτο το αποκαλουνε δημοκρατια? Η Που βγαζουν νομοσχεδια Που ειναι παρανομα βαση συνταγματος και ευρωπαικου κοινοβουλιου , αλλα ΟΛΟΙ εμεις που τους ψηφιζουμε ειμαστε μαλακες , φυσικα το κακο ξεκινησε απο τους παππουδες μας και τους προ παππουδες μας (Καταλαβενετε πως το λεω μην το παρετε στραβα) και ακομα μεχρι και σημερα κανουμε και εμεις το ιδιο λαθος.. Καλυτερα εκτος Ευρωπης και δικο μας νομισμα παρα ΔΟΥΛΟΙ μια ζωη ..

Φυσικα οποιος ειναι βολεμενος θα ψηφησει να μεινουμε στο ευρω αλλα καλα θα κανει να το σκεφτει πιο βαθια και σωστα γτ αν δεν χασει τωρα καποια απο τα χρηματα του θα τα χασει Αργοτερα σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο..

Οσο για κατι βλακειες που ακουω απο τα καναλια της διαπλοκης και γελαω λενε οτι η ελλαδα δεν θα αντεξει γτ δεν εχει τπτ να κανει εξαγωγη και της κανουν εμπαρκο...

Λοιπον αυτα ειναι λογια για να τρομαξουν τον κοσμο και να τον κανουν να παραμεινει στο ευρω για να μας κανουν ακομα χειροτερα πραγματα..

Καταρχην η Ελλαδα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο οποιαδηποτε χωρα της Ευρωπης .. Καλιεργουμε απο μονοι μας Φρουτα , Λαχανικα , Λαδι και οτιδηποτε ακομα χρειαζομαστε.. Εξαλου αν το δουμε και καπως πιο διαφορετικα , η Αμερικη εχει βασεις του ΝΑΤΟ στην ΕΛΛΑΔΑ πιστευεται ειλικρινα οτι μπορουν να κανουν κατι ? Η Ρωσσια ειναι Υπερδυναμη και ασφαλως ειναι με το μερος μας (το μονο καλο που εχουν κανει μεχρι σημερα στην βουλη ειναι η συμφωνια με την ρωσια για το φυσικο αεριο) απλα κυνηγανε να αρπαξουν οτι μπορουν απο την ελλαδα λογο γεωγραφικης θεσης και κλιματος.. Επησεις για τα σπανια Ορυκτα που υπαρχουν στο Αγαιο και το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ναι καλα διαβασατε ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ το οποιο δεν εχει ακουστει πουθενα φυσικα λογο συμφεροντων..

Αυτα ειναι αυτα που καταφερανε ολα τα χρονια με τα μνημονια :

 

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα (δραχμή, μνα, οβολό, όπως θέλετε πες τε το), οι πανεπιστημιακοί κύκλοι και ιδιαίτερα οι οικονομολόγοι έχουν διαλέξει στρατόπεδα, μέχρι και «απειλή» δημοψηφίσματος προέκυψε σ’ αυτό το έκτρωμα δημοκρατίας που βιώνουμε, με αυτό το θέμα. Συνετό θα ήταν από δική μας σκοπιά, να βάλουμε κάποια πράγματα σε μια σειρά, απαντώντας σε διάφορα ερωτήματα, σχετικά με το ζήτημα αυτό, επιχειρώντας να διαλύσουμε τη λασπολογία που προσπαθούν με δόλιο τρόπο  να ρίξουν τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης και οι εκπρόσωποι τους (περισπούδαστοι «μαϊντανοί», ακαδημαϊκοί δάσκαλοι, μέχρι εκπαιδευμένα παπαγαλάκια «δήθεν» οικονομικοί συντάκτες και οικονομολογούντες) σχετικά με το ζήτημα της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα, με απλά λόγια.



Είναι απαραίτητη η Μετάβαση σε Εθνικό Νόμισμα;



Η άσκηση της Οικονομικής Πολιτικής, σε μια ανεξάρτητη χώρα – σ’ ένα αυθύπαρκτο κράτος, έχει ως βασικά εργαλεία τη Νομισματική Πολιτική (έλεγχος κυκλοφορίας χρήματος, επιτόκιο) και τη Δημοσιονομική Πολιτική (Φόροι, Δημόσιες Δαπάνες, Δημόσιος Δανεισμός). Τα 2 αυτά μακροοικονομικά εργαλεία είναι, θα μπορούσαμε να πούμε, οργανικά δεμένα, αφού η ύπαρξη του ενός προϋποθέτει και συνεπικουρεί τη λειτουργία του άλλου. Σε περιόδους χαμηλής ζήτησης, ύφεσης ή στασιμότητας της οικονομίας, η κράτος χρηματοδοτεί τις δημόσιες επενδύσεις ΌΧΙ από την αύξηση των φόρων, αλλά από την αύξηση της ποσότητας χρήματος που κυκλοφορεί στην οικονομία μέσω έκδοσης νέου χρήματος (εσωτερικός δανεισμός), με απώτερο στόχο να αναζωογονηθεί και να αναταθεί η εγχώρια οικονομία. Χρηματοδοτεί δηλαδή τα όποια ελλείμματα και παράλληλα μειώνονται τα επιτόκια δανεισμού, γεγονός που δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για επενδύσεις και περεταίρω ανάπτυξη.



Με την εισαγωγή στο Ευρώ όμως, ως εθνικό κράτος απωλέσαμε τη δυνατότητα της Νομισματικής Πολιτικής, αφού η ποσότητα χρήματος που κυκλοφορεί (έτερο)καθορίζεται από την ΕΚΤ και τα κράτη – μέλη δεν έχουν τη δυνατότητα να «χρηματοδοτήσουν» τα όποια ελλείμματά τους, παρά μόνο με το εναπομείναν «εργαλείο» αυτό της Δημοσιονομικής Πολιτικής, δηλαδή με την αύξηση των Φόρων, τη μείωση των Δημοσίων Δαπανών (κατακερματισμός κοινωνικού κράτους) και τον εξωτερικό δανεισμό. Αποκορύφωμα τέτοιων πολιτικών, οι οποίες οδήγησαν στη παρούσα κατάσταση, ήταν η δεκαετία του ευρώ που η Ελλάδα δανείστηκε περίπου 490δις ευρώ από τις «φιλεύσπλαχνες» αγορές, για να αποπληρώσει κυρίως τα εξωτερικά της ελλείμματα – χρέη (υποχρεώσεις σε τόκους, τοκοχρεολύσια), αφού επί των κυβερνήσεων Σημίτη και την είσοδό μας στην ΟΝΕ, το εσωτερικό χρέος της χώρας[1] μετατράπηκε σε εξωτερικό.



trapez.jpg?w=283&h=300



Χωρίς δηλαδή το μέσο που ονομάζεται Νομισματική Πολιτική, ένα κράτος είναι πραγματικά ακρωτηριασμένο, αφού καλείται σε ένα διεθνές (κι ενοποιημένο) ανταγωνιστικό περιβάλλον  να ανταγωνιστεί «αρτιμελή» μεγαθήρια! Επιπλέον η νομισματική διαχείριση της ποσότητας χρήματος που εκδίδεται από την ΕΚΤ, ενισχύει περισσότερο τα ελλείμματα που παρουσιάζουν στο κυκλοφορούν ενεργητικό τους οι ιδιωτικές τράπεζες και δε διοχετεύονται στην πραγματική οικονομία, αφού η στρόφιγγα των δανειοδοτήσεων έχει κλείσει από αυτές. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο σε 5 μήνες η ΕΚΤ έχει ενισχύσει με περίπου 1,5 τρις ευρώ τη ρευστότητα του ευρωπαϊκού ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ τραπεζικού συστήματος.



Δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι κράτη που έχουν δικό τους νόμισμα και οι κυβερνήσεις τους έκαναν γενναίες προσπάθειες να απαλλαχτούν από μνημόνια (συμφωνίες με ΔΝΤ), μη αναγνωρίζοντας ολόκληρο ή ένα μέρος του χρέους τους, ορθοπόδησαν επειδή ακριβώς είχαν εθνικό νόμισμα και μπόρεσαν να επανεκκινήσουν την οικονομία τους πολύ γρήγορα (όπως η Αργεντινή και σαφώς η Ισλανδία), αφού ιδιαίτερα το πρώτο διάστημα οι συντάξεις, οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων και γενικότερα οι πιο απαραίτητες δημόσιες δαπάνες «χρηματοδοτήθηκαν» αποκλειστικά από την έκδοση νέου χρήματος, χωρίς η «ένεση» αυτή στην οικονομία να επιφέρει πληθωριστικές πιέσεις!



Έξοδος από την Ο.Ν.Ε. σημαίνει «εσωστρέφεια», αποκλεισμό και μαρασμό της ελληνικής οικονομίας;



Σε καμία περίπτωση. Το να μπορεί ένα κράτος να χρηματοδοτεί τα ελλείμματα του κι ιδιαίτερα τα εσωτερικά, μη στηριζόμενο σε εξωτερικούς τρόπους δανεισμού, όπως τις «αγορές», γιατί να αποτελεί εσωστρέφεια; Το να είμαστε στην Ε.Ε. με ενιαίο νόμισμα, η οποία δε διαχειρίζεται το χρέος όλων των λαών μέσα στους κόλπους της, ως θα όφειλε, αλλά τους δημιουργεί μεγαλύτερες δανειακές ανάγκες, σε τι ωφελεί;

Το γεγονός ότι θα έχουμε ένα υποτιμημένο, αρκετά μάλιστα υποτιμημένο νόμισμα σε σχέση με το δολάριο ή το μάρκο ακόμα και με το ευρώ γιατί να μας τρομάζει; Η «αίγλη» του ισχυρού ευρώ σε μια ακρωτηριασμένη παραγωγικά χώρα, η οποία λόγω του «σκληρού» αυτού νομίσματος, εξοστράκισε πρωτογενή, δευτερογενή παραγωγή – μεταποίηση, αλλά και τον τομέα των υπηρεσιών, με συρρίκνωση των εξαγωγών, ικανοποίηση της εγχώριας κατανάλωσης σχεδόν αποκλειστικά από τις εισαγωγές και έντονες πληθωριστικές πιέσεις από την αρχή εμφάνισης του ευρώ, σε τι τελικά θα ωφελήσει την οικονομία μας μελλοντικά, για πιο λόγο, δηλαδή, να συνεχίσουμε να είμαστε εντός ενός χρηματοοικονομικού περιβάλλοντος που μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε περεταίρω κοινωνικο – οικονομική εξαθλίωση;

euroellada_473_355.jpg?w=300&h=225

Η υιοθέτηση εθνικού νομίσματος, ελεγχόμενο από μια Κρατική Ελληνική Τράπεζα (κι όχι από την ΙΔΙΩΤΙΚΗ Τράπεζα της Ελλάδος), σημαίνει παράλληλα θωράκιση και (χρησιμοποιώντας έναν αδόκιμα οικονομικό όρο) «εξωστρέφεια» στην ελληνική οικονομία, παρά εσωστρέφεια, όπως ισχυρίζονται οι αδαείς οικονομολούντες ή τα παπαγαλάκια – υπάλληλοι της τρόικα, θέτοντας έτσι ψευτοδιλήμματα και αυταπάτες στον απλό κόσμο. Ένα ευέλικτο και σε γενικές γραμμές υποτιμημένο εθνικό νόμισμα, με φορολογική πολιτική που να δίνει κίνητρα σε μικρές επιχειρήσεις, όπου η Ελλάδα έχει συγκριτικό πλεονέκτημα (γεωργία, αλιεία, τουρισμός, βυρσοδεψία κλπ) κι ιδιαίτερα σε μικρές επιχειρήσεις, με ένα δίκαιο πρόγραμμα επιχορηγήσεων, θα είχαμε σε πρώτο επίπεδο τη δυνατότητα να ανατάξουμε την οικονομία μας και εν συνεχεία με ένα πλαίσιο ισχυρών αντικινήτρων για εισαγωγές (δασμοί κλπ) να εξάγουμε με απόλυτη επιτυχία! Δε θα πρέπει να φοβίζεει η λέξη δασμός! Άλλωστε, στην αρχαία Ελλάδα όταν ο Σόλωνας πραγματοποίησε τη «Σεισάχθεια», πρώτο του μέλημα ήταν η ανάταξη της εγχώριας οικονομίας βάζοντας μεγάλους δασμούς στις εισαγωγές (ως αντικίνητρο), με παράλληλη υποτίμηση του Αθηναϊκού νομίσματος.

Ενδεικτικό είναι ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικ. Σαρκοζί, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας  (αλλά μόνο υπό τέτοιες περιστάσεις λέγονται κι ορισμένες αλήθειες) προ ‘λίγων ημερών, είπε χαρακτηριστικά ότι θα έπρεπε η ΕΚΤ να προχωρήσει σε υποτίμηση του ευρώ, προκειμένου να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα της γαλλικής οικονομίας και να αυξηθούν οι εξαγωγές της.

Σε γενικές γραμμές, η φιλολογία που δημιουργείται περί εσωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας  και μαρασμού της, δεν είναι τίποτε άλλο από στυγνή προπαγάνδα των εντολοδόχων της τρόικας, του ΔΝΤ και των τραπεζικών συμφερόντων, που βλέπουν ότι το τραπεζικό σύστημα έχει φτάσει σε αδιέξοδο και θέλουν να κεφαλαιοποιήσουν τις ζημιές και τα μη ρευστοποιήσιμα κέρδη τους, υφαρπάζοντας και μετοχοποιώντας κράτη, τις πλουτοπαραγωγικές τους πηγές και το ανθρώπινο κεφάλαιο τους, μετατρέποντας τα σε σύγχρονες δουλοπαροικίες τοκογλυφικών χρεών. Η ίδια ακριβώς προπαγάνδα αναπτύχθηκε και σε άλλα κράτη, όπου πέρασε το ΔΝΤ, όμως εδώ έχει μπει ένα επιπλέον δίλλημα στο λαό (που δεν υπήρχε σε άλλα κράτη), αυτό του εθνικού νομίσματος (όπου στην περίπτωση της Αργεντινής υπήρχε το πέσο που ήταν συνδεδεμένο με το δολάριο, δηλ έπαιζε αντίστοιχο ρόλο με το «σκληρό» ευρώ, αλλά υπήρχε τουλάχιστον σε μετέπειτα περίοδο δυνατότητα άσκησης νομισματικής πολιτικής).

Μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα το υπάρχον χρέος, υιοθετώντας εθνικό νόμισμα;

Η απάντηση είναι σαφώς αρνητική. Ο ρυθμός που αυξάνεται το ελληνικό χρέος είναι φρενήρης και το μέγεθός του είναι τεράστιο, σύμφωνα με τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας και κάτω από οποιεσδήποτε νομισματικές συνθήκες (ευρώ ή δραχμή) δε μπορεί να καταστεί ελέγξιμο και διαχειρίσιμο. Σε περίπτωση που, αν επιστρέψουμε σε εθνικό νόμισμα με τις υπάρχουσες τοκογλυφικές δανειακές απαιτήσεις (ήδη κυκλοφορεί ως σενάριο σε πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους), το πιο βέβαιο είναι το νόμισμα αυτό να καταστεί πληθωριστικό πέραν του δέοντος, όπως η δραχμή του Ράλλη, η τουρκική υπερπληθωριστική λίρα επί ΔΝΤ, το αργεντίνικο πέσο (όπου οι τιμές μετά τη χρεοκοπία άλλαζαν 2 φορές μέχρι να φτάσεις από το ράφι στο σούπερ μάρκετ), τα νομίσματα αφρικανικών χωρών που είναι βέβαια αποικίες των «μεγάλων δυνάμεων» του κεφαλαίου κλπ.

Υποχρέωση μιας τίμιας και γενναίας ελληνικής κυβέρνησης «του αύριο» και του λαού είναι, πέρα από την υιοθέτηση εθνικού νομίσματος, αλλά και η μονομερής διαγραφή του παράνομου χρέους. Η διαγραφή του χρέους είναι απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να περάσουμε σε εθνικό νόμισμα, αλλά και το αντίστροφο.

Σε περίπτωση δηλαδή που διαγραφεί το ελληνικό χρέος, αλλά παραμείνουμε στο ευρώ, η ελληνική οικονομία, μη ελέγχοντας τη κυκλοφορία χρήματος, προσδιορίζοντας η ίδια τις νομισματικές τις ανάγκες κι έχοντας ως γενικό δερβέναγα την ΕΚΤ, να τυπώνει όσο θέλει και να το διοχετεύει κυρίως στις τράπεζες, όπως κάνει μέχρι σήμερα, αλλά και συνάμα μια Ε.Ε. που να κατευθύνει την παραγωγική δραστηριότητα σε κάθε κράτος μέλος κατά το δοκούν, πάλι θα διολισθήσουμε στο φαύλο κύκλο δανεισμού, όπως έγινε τις 2 προηγούμενες δεκαετίες και θα βρεθούμε σε παρόμοια κατάσταση σε λίγα χρόνια πάλι.

Επομένως, για να προβούμε σε υιοθέτηση εγχώριου νομίσματος, θα πρέπει να προβούμε σε: ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Η μετάβαση σε εθνικό νόμισμα θα επιφέρει την απόλυτη χρεωκοπία και τον αποκλεισμό της χώρας;

Η άποψη αυτή κι αν είναι αποκύημα προπαγάνδας, από τους «δήθεν» ειδικούς που θέλουν να μας σώσουν μέσω της ευρωπαϊκής συνταγής. Μέσα στο ευρώ και με το χρέος να τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, ο λαός χρεοκοπεί, εξαθλιώνεται και χάνει κάθε ελπίδα για ανάκαμψη σε βάθος 20ετίας τουλάχιστον! Η ίδια η τρόικα στις προβλέψεις ισχυρίζεται ότι το 2020 η ελληνική οικονομία, αν τηρηθούν όλες οι δεσμεύσεις ξεπουλήματος και διάλυσης της κοινωνίας, το χρέος θα πέσει στο 120% του ΑΕΠ.

Το ότι θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος (περίπου 6 μήνες), όπου θα χρειαστεί να ανασυνταχθεί η οικονομία, να κοπεί νέο νόμισμα και να δημιουργηθούν οι βάσης για την ενεργοποίηση του συστήματος, αυτό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, όπως και οι αντικειμενικές αρχικές δυσκολίες αυτής της μεταβατικής περιόδου, όπως την παροχή κάποιων αγαθών με δελτίο (πχ η βενζίνη). Μέτα όμως από αυτό το μικρό χρονικό διάστημα τα πράγματα θα γίνουν σαφώς καλύτερα και η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί, αφού θα επέλθουν διακρατικές συμφωνίες σε όλα τα επίπεδα.

Όμως, μπροστά στη δημιουργία νέων ελπιδοφόρων δεδομένων, ένα 6μηνο δεν λογίζεται ως μεγάλη περίοδος προσαρμογής, αν λάβουμε υπόψη μας ότι μέσα στην ευρωζώνη και με τέτοιο χρέος που έχουν φορτώσει στις πλάτες τους λαού οι τραπεζίτες και οι ντόπιοι δοσίλογοι πολιτικοί, η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει ήδη και από όλες τις απόψεις:

  • –       Οι αγορές έχουν εκλάβει το κούρεμα ως ελεγχόμενη χρεοκοπία
  • –         Η κοινωνία μαραζώνει, εξαθλιώνεται και πτωχαίνει μέρα με τη μέρα,με τη διαιώνιση για πολλά χρόνια αυτής της άρρωστης κατάστασης, σε αυτό το αφιλόξενο ευρωπαϊκό περιβάλλον των τραπεζών

Το μόνο που μένει είναι να τραβήξουν «την πρίζα» της ασύντακτης χρεοκοπίας, δηλώνοντας αδυναμία και παύση πληρωμών, όταν θα δουν ότι η λαϊκή οργή έχει φτάσει στα όρια της, με σκοπό να μας εξαθλιώσουν πλήρως[2] και να ξεπουλήσουν τα «ασημικά» του τόπου σε χρόνο dt [3] (το σχέδιο «αξιοποίησης» – ξεπουλήματος είναι ήδη έτοιμο).

Τι  είδους ασφάλεια μας παρέχει το ευρώ; Μάλλον ότι πτωχεύουμε ή πτωχεύσαμε έτσι κι αλλιώς με το ευρώ, από ότι έχει δείξει η μέχρι τώρα πορεία των πραγμάτων. Τι θα μπορούσαμε να πούμε στους πολιτικάντηδες που κινδυνολογούν, σπέρνοντας το φόβο στο κόσμο σχετικά με ενδεχόμενη επιστροφή στη δραχμή;; Ότι είναι καλύτερα να πτωχεύσω και να ζητιανεύω ευρώ στο δρόμο, παρά να ζω λιτά, με 5 δραχμές στη τσέπη, που λέει ο λόγος, αλλά αξιοπρεπώς σε μια χώρα ελεύθερη κι ειρηνική; Γιατί να τους πιστέψουμε τώρα ότι θα μας σώσουν με το ευρώ, αφού είναι οι ίδιοι που μας κατέστρεψαν, επίσης με ευρώ;

Επομένως, δεν υπάρχει δίλλημα ευρώ – δραχμή. Η ανατροπή του σάπιου πολιτικού συστήματος για τον όποιο νοήμονα και σκεπτόμενο άνθρωπο – πολίτη και όχι υπήκοο κάποιου προτεκτοράτου του νότου, θα πρέπει να είναι αυτοσκοπός, με όραμα ένα καλύτερο αύριο σε μια ελεύθερη κι ανεξάρτητη Ελλάδα, η οποία θα οικοδομεί σχέσεις φιλίας με τους λαούς και όχι με τους διεθνείς τοκογλύφους – τραπεζίτες και η μονομερής διαγραφή του χρέους με ταυτόχρονη διαδικασία υιοθέτησης εθνικού νομίσματος, βασικό πρωταγμα του αγώνα του.

Όποιος οικονομολόγος, θεωρεί μονόδρομο την Ε.Ε. και χρήζεται υπέρμαχος του ενιαίου νομίσματος, τότε θα πρέπει να ξεκινήσει τη μελέτη της οικονομικής θεωρίας (η οποία είναι κοινωνική επιστήμη κι όχι επιστήμη των αριθμών, των μοντέλων και των αριστοποιήσεων) από άλλη βάση, σε αντίθετη περίπτωση, μάλλον θα πρέπει να θεωρηθεί το λιγότερο ύποπτος. Η ιστορία ας κρίνει βέβαια… μέχρι στιγμής όμως το ευρώ και η λογική του ως νόμισμα, δεν είναι παρά ένα σαθρό οικοδόμημα με απώτερο στόχο να οδηγήσει τους λαούς της Γηραιάς Ηπείρου στην απόλυτη εξαθλίωση και χειραγώγηση, δέσμιους ανύπαρκτων χρεών.

* Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Οικονομολόγος, MSc., Μέλος ΕΛ.Λ.Α.Σ. (https://eleutheriellada.wordpress.com/)

pan.spyropoulos@gmail.com
[1].  Ήταν χρήματα που χρωστούσαμε εμείς σε εμάς και που το κράτος έλεγχε τυπώνοντας σιγά σιγά όλο και περισσότερο χρήμα, δημιουργώντας μεν πληθωρισμό, αλλά σταδιακά η αγορά μπορούσε να προσαρμοστεί. Αυτή ήταν η γνωστή τότε και ως “διολίσθηση” της δραχμής)
[2] η Αργεντινή βίωσε τη χρεοκοπία από το αντίστοιχο προδοτικό, διορισμένο από το ΔΝΤ καθεστώς της, για 18 μήνες, δηλαδή την απόλυτη εξαθλίωση, μέχρι να αναλάβει την εξουσία ο Κίρχνερ
[3] στην Αργεντινή την περίοδο της άτακτης χρεοκοπίας, που ξεπουλήθηκαν οι πετρελαιοπηγές και η εθνική αεροπλοΐα για μερικές δεκάδες χιλιάδες δολάρια!!!

Εξαιρετικό άρθρο , συγχαρητήρια στον συντάκτη για την λιτή και άμεσα κατανοητή συγγραφή του , που εντοπίζει το αίτιο της εθνικής θυσίας ακριβώς στην γέννηση του.
Η διατήρηση του ευρώ ως εθνικό μας νόμισμα και η αναγνώριση του χρέους , εκτός των μέτρων που μέχρι σήμερα έχουν εφαρμοστεί , προβλέπουν την εφαρμογή των ακόλουθων για τα οποία οι γνωστοί δωσίλογοι έχουν δεσμευτεί , και εγγράφως , να προωθήσουν με την επανεκλογή τους.
– Έναρξη κατασχέσεων Α’ Κατοικίας
– Κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα
– Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα 200€ καθαρά!
– Νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων
– Μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας αδείας
– Μείωση των προσαυξήσεων (από 75% σε 50% ή και 25%) με τις οποίες αμείβεται η απασχόληση σε Κυριακές και αργίες.
– Πλέον ευέλικτες σχέσεις εργασίας , κατάργηση συμβάσεων και δικαιωμάτων
– Άμεση απόλυση 50 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων το 2012. 200.000 απολύσεις σε βάθος τριετίας
– Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
– Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε από απόλυση είτε από σύνταξη.
– Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης.
Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων
α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
– Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%
– Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά
– Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
– Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα
– Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
– Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας
– Επιπλέον μείωση ή κατάργηση του αφορολόγητου ορίου
– Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών ακινήτων κάθε χρόνο
– Εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης
– Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
– Μονιμοποίηση του έκτακτου φόρου ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και ενοποίηση όλων των φόρων επί της ακίνητης περιουσίας, σε μόλις δύο: σε ένα φόρο θα ενωθούν οι 33 φόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε άλλον έναν όλο οι φόροι του κράτους.
– Φόρος ιδιοκατοίκησης (Ουσιαστικά θα είναι ένα είδος ενοικίου για όσους μένουν σε δικά τους σπίτια)
– Κατάργηση της μισθοδοσίας του Κλήρου
– Χαράτσια εφορίας ακριβώς μετά τις εκλογές: (Φόρος εισοδήματος, Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, Τέλος επιτηδεύματος, ΕΤΑΚ 2009, Έκτακτη εισφορά ακινήτων, ΦΑΠ 2010, ΦΑΠ 2011, Ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) για το 2012)
– Ιδιώτες φοροεισπράκτορες
– Πλήρες ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας ακόμη και στην Τουρκία!

Άντε να σε δω , Έλληνα….

 

Με δέλεαρ την Ε.Ε. και το ευρώ, οι Σιωνιστές Παντοκράτορες, για να κατακτήσουν την Ελλάδα, σχεδίασαν και εφάρμοσαν το σατανικό σχέδιο της λαθρομετανάστευσης.
Πρόγραμμά τους η αντικατάσταση του πληθυσμού της Ελλάδος με Ισλαμιστές Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.
Οι λόγοι που ωθούν τους Σιωνιστές Παντοκράτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων να μισούν αυτή τη χώρα, είναι η Ιστορία, ο Πολιτισμός, η γλώσσα, η θρησκεία, το κλίμα, η Γεωγραφική θέση, η Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική της αξία, σύν θέματα Γεωοικονομίας και Γεωενέργειας με τον ορυκτό μας πλούτο. Αυτά όλα θέλουν να τα βάλουν στο χέρι!!!
Προς τούτο σκέφθηκαν να καταστρέψουν το ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, και ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ των Ελλήνων.
 
Για να τα πετύχουν αυτά σκέφθηκαν επτά (7) πανέξυπνους τρόπους.
1.- Εγκατέστησαν στην εξουσία πολιτικούς Μασώνους Σιωνιστές, πιόνια και μαριονέτες δικές τους. Άβουλα και ενεργούμενα όντα.
Προτιμήθηκαν εκείνοι που έχουν Εβραϊκές εθνοφυλετικές ρίζες, για να εκτελούν ότι τους διατάσουν. Υπάρχουν εφιάλτες εντός των τειχών!!!
Σήμερα στις ανώτατες βαθμίδες του κρατικού μηχανισμού,  της κυβερνήσεως, του στρατεύματος, της εκκλησίας, της Δικαιοσύνης, κλπ,
είναι ΜΟΝΟΝ εκείνοι που έχουν Μασονικές, Εβραϊκές, Σιωνιστικές καταβολές, ή  είναι προσκυνημένοι στους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
 
2.-Μας βάλανε στο ευρώ, και μετά σαν χαζούς μας χρεοκόπησαν και φτωχοποίησαν με όλους τους Σατανικούς οικονομικούς τρόπους,
(βλέπε παράνομη διόγκωση του χρέους το 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ, οικονομικά σκάνδαλα, ΧΑΑ, ομόλογα, δημόσια έργα, δάνεια, κ.λ.π.) αφού εξασφάλισαν τη συνεργασία προδοτών, εφιαλτών, ανθελλήνων πολιτικών, Σιωνιστικής καταγωγής, κατασκευής, και προελεύσεως.
 
3) Εφάρμοσαν τη λαθρομετανάστευση με μιλιούνια ρακένδυτων, δυστυχισμένων ανθρώπων να τους χρηματοδοτούν για να μεταναστεύουν παρανόμως χωρίς χαρτιά, από τριτοκοσμικές και τεταρτοκοσμικές χώρες, στη πτωχή αλλά Ιστορική και πολιτισμένη Ελλάδα, για μια καλλίτερη τύχη, λόγω ευρώ & Ενωμένης Ευρώπης.
 
4) Το σίγουρο είναι ότι οι ανθέλληνες Εβραιογενείς πολιτικοί έχουν βάλλει τη χώρα σε τροχιά εθνικής υποτέλειας και οικονομικής καταστροφής. Ο τόπος χρειάζεται κυβέρνηση προσωπικοτήτων με εγνωσμένο πατριωτικό Ελληνικό κύρος.
 
5) Το κύριο πρόβλημα για την Ελλάδα είναι, ότι πιόνια πολιτικοί σκοτεινής προέλευσης και καταγωγής, αποκλειστικά Εβραϊκής καταγωγής με Ελληνικά ονόματα, ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ συνεχώς την Ελλάδα με στόχο τον αφελληνισμό και την υπονόμευση του Ελληνικού Έθνους.
Τα άτομα αυτά έχουν διαβρώσει όλα τα πολιτικά κόμματα, και ελέγχουν όλα τα ΜΜΕ, συμφοράς του Ελληνικού Λαού. Γιαυτό ο Έλληνας αναπαύεται στους καναπέδες ενώ η πατρίδα καίγεται!!!
Έτσι όπως πάμε οδηγούμεθα ως ζώα (GOEIM-Πρωτόκολλα) επί σφαγήν!
 
6) Τα γεγονότα βοούν ότι η οικονομική κρίση έγινε για να προωθηθεί η Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση, και η επικράτηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας & Νέας Τάξης Πραγμάτων.
 
7) Η μεταπολίτευση είναι όργανο δικό τους.
Η μεταπολίτευση είναι ότι χειρότερο στη σύγχρονη Ελληνική ιστορία, αφού βύθισε τον Έλληνα στα μνημόνια, φτώχεια, λαθρομετανάστευση, και καταστροφή. Η Σουηδή-Εβραία επίτροπος της Ε.Ε. έδωσε εντολές στα ανδρείκελα πολιτικούς για ελεύθερη διακίνηση λαθρομεταναστών.
Οι υποτελείς πολιτικοί υπάκουσαν στις προσταγές των ηγετών της ΝΤΠ.
Αρκεί να αναφέρουμε τους Πασόκους & Ν.Δ. Εβραίους πολιτικούς από Παπούλια, Σημίτη, ΓΑΠ, μέχρι Σαμαρο-Βενιζέλους, και θα καταλάβετε.
 
1GREEK.jpg
 
 
                                           Ανάλυση
                             -------------
Ότι ζήσαμε τότε επί Τουρκοκρατίας (1453-1821), και στη κατοχή των Γερμανών-Ναζί, (1940-1945), τα ζούμε σήμερα με τη Σιωνιστοκρατία της παγκόσμιας διακυβέρνησης και Ν.Τ.Π. του θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
 
Στη σύγχρονη ιστορία, πάνω στη πλάτη του Έλληνα πέρασαν τρείς αδυσώπητοι εχθροί, Τούρκοι, Γερμανοί, και οι Σιωνιστές της Ν.Τ.Π.
 
Η τεχνική χρεοκοπία, και τα Μνημόνια, των δοσιλόγων πολιτικών, πτώχευσαν τον Έλληνα, και τον κατέστησαν σκλάβο της Ν.Τ.Π.
 
Η σύμβαση Δουβλίνο 2 την οποίαν οι δοσίλογοι πολιτικοί υπέγραψαν,
μετέτρεψε τη πατρίδα μας σε αποθήκη Ισλαμιστών λαθρομεταναστών.
Το φαιδρόν είναι ότι οι Μουσουλμάνοι λαθρό θέλουν να φύγουν προς πλουσιότερες χώρες της Ε.Ε. και οι Ελληνικές Αρχές δεν τους αφήνουν, ενώ οι Τούρκοι δουλέμποροι φέρνουν μυριάδες Ισλαμιστών.
 
Οι Τούρκοι χαρακτήρισαν τη Κύπρο «εκλειπών κράτος», σε 10 χρόνια θα χαρακτηρίσουν και την Ελλάδα σαν «εκλειπών κράτος», λόγω φτώχειας,  Μνημονίων, Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, και δοσιλόγων πολιτικών.
Η παρούσα κυβέρνηση είναι σαν τη κυβέρνηση της Ουκρανίας, δηλαδή πιόνι της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-δικτατορίας!!!
 
Τα εκλογικά αποτελέσματα είναι ότι αποφασίσει ο Ρότσιλντ της Ν.Τ.Π.
Οι εφιάλτες πολιτικοί αρπάζουν τα χρήματα των Ελλήνων από τα δημόσια ταμεία, και τα στέλνουν στον ευεργέτη τους Παντοκράτωρα Ρότσιλντ. Εμείς τους πληρώνουμε και εκείνοι υπηρετούν το Ρότσιλντ.
 
Oι εφιάλτες πολιτικοί χρεοκόπησαν τη χώρα, και πτώχευσαν τον Ελληνικό Λαό. Ξέφρενη η πορεία του χρέους!! Μπήκαμε στο Μνημόνιο με 124% τεχνικό χρέος, (ΕΛΣΤΑΤ), και οι φωστήρες πολιτικοί των βοϊδοσχολών και των Κολεγίων το έφθασαν αισίως στο 174%. 
 
Ο Μαζιώτης και η 17 Νοέμβρη ωχριούν μπροστά στους προδότες πολιτικούς, που κατάστρεψαν την Ελλάδα, εκτελώντας εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!.
 
Τόσο κακό προκάλεσαν και συνεχίζουν να προκαλούν στη πατρίδα!!!
Ο Παπούλιας μας δουλεύει. Αφού υπέγραψε όλα τα Μνημόνια, τα Μεσοπρόθεσμα, τα πολυνομοσχέδια, και τους εφαρμοστικούς νόμους των προδοτών πολιτικών, και του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τώρα που φεύγει, προσπαθεί να σώσει την υστεροφημία του, παίζοντας το πατριώτη!!!
 
Ας έχουν χάρη που δεν τους έχει ακόμη πάρει χαμπάρι ο Λαός.   
Ο Εθνικισμός βράζει στους από βορρά και Ανατολάς γείτονες, και οι προδότες πολιτικοί ισοπεδώνουν την Ελλάδα, στο βωμό της πολύ-πολιτισμικής κοινωνίας των δοσίλογων πολιτικών. Ας πάει ο Ρότσιλντ να τα κάνει αυτά στο Ισραήλ, στη Τουρκία, Αλβανία, κ.λ.π.!
Χρεοκόπησαν την Ελλάδα οι διάφοροι ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με τεχνιτή οικονομική κρίση, για να ενεχυριάσουν τη χώρα.
 
Η κρίση αυτή θα είναι μόνιμη, σε διαρκή επιδεινούμενη πορεία, με απώτερο στόχο την κάμψη της αντιστάσεως του λαού, διά της
φτωχοποίησης, ώστε να του αρπάξουν τα πάντα, να διώξουν τη νεολαία, να αλλοιώσουν εθνοφυλετικά τη συνοχή των Ελλήνων, και διά της λαθρομεταναστεύσεως να εγκαταστήσουν άλλο πληθυσμό στην Ελλάδα. Ήδη στην Αθήνα λειτουργεί ένα σχολείο (περιοχή Αγίου Παντελεήμονα), όπου από τους 48 μαθητές, μόνο ένα (1) είναι Ελληνόπουλο.
 
Οι Έλληνες φοιτητές αισθάνονται ότι είναι μια χαμένη γενιά.
Τα λόγια τα μεγάλα των  Σιωνιστών ΓΑΠ & Σαμαρά, και άλλων πολιτικών, εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Ν.Τ.Π. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Το Υπουργείο Παιδείας λέει, «Είμαστε όλοι μετανάστες». Δηλαδή εμείς οι Έλληνες είμαστε μετανάστες στη πατρίδα μας την Ελλάδα.
 
Τέτοιοι εφιάλτες, δοσίλογοι, και πουλημένοι μας κυβερνάνε!!!
 
Η υπόθεση με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τι σας λέει;;;
Ο Λαός διασώζει τις τράπεζες, και εκείνες μας ληστεύουν με τοκογλυφικά επιτόκια, και μας παίρνουν τα σπίτια!!!
 
Ληστεία του Λαού άνευ προηγουμένου. Η δικαιοσύνη νομιμοποίησε τη ληστεία των τραπεζών, και ο Λαός σαν σκλάβος αποδέχεται τη ληστεία!
Αλήθεια, δεν σας προκαλεί εντύπωση η σιωπή και αδιαφορία των πολιτικών γύρω από τα εθνικά μας θέματα;;; Για τη Θράκη σιωπή!!
 
Για τη Μακεδονία ότι αποφασίσει η Ν.Τ.Π. ο Σόρος, η Μέρκελ και ο Νίμιτς. Για το Αιγαίο αδιαφορία, στη διάθεση των Τούρκων!
 

Μίλησε και ο Παπούλιας που βύθισε την Ελλάδα στην καταστροφή!
Η Ιστορία θα σε περιποιηθεί καταλλήλως κύριε Παπούλια.
Οι εφιάλτες πάντα έχουν άσχημο τέλος.  

 
Τώρα ετοιμάζονται να ψηφίσουν τον αντιρατσιστικό νόμο για να φιμώσουν τελείως τους Έλληνες, κατόπιν διαταγών της
Αμερικανο-Εβραϊκής Ένωσης (Αmerican Jewish Committee), προς Σαμαρά & άλλους υποτελείς δοσίλογους πολιτικούς.
 
Μπροστά στη AJC κάθονται «σούζα» οι εφιάλτες πολιτικοί.
Καλά δεν βλέπουν τα εγκλήματα πολέμου των Εβραίων στη Γάζα;;;
 
Εντύπωση προκαλεί η συνεργασία της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων με τους εφιάλτες πολιτικούς της Σιωνιστοκρατίας, ενώ η πατρίδα καταρρέει! Για την εκκλησία δεν το συζητάμε. Αυτή έχει παραδοθεί άνευ όρων στους Σιωνιστές Παντοκράτορες. Ότι Εβραϊκό είναι ευλογημένο!!!
 
Υπενθυμίζω την απόφαση του Ο.Η.Ε. «Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ», δηλαδή ο Ρατσισμός μέσω ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ κυβερνά τη Γη, και επιβάλλει Ισλαμιστές λαθρομετανάστες εναντίον Ελλήνων για κατοχή της Ελλάδος. Η Ν.Τ.Π. έρχεται με μιά παγκόσμια τεχνιτή οικονομική κρίση. Γνωρίζαμε ότι τους Ισλαμιστές τρομοκράτες τους κατασκεύαζαν οι Σιωνιστικές Η.Π.Α., ώστε να μπορούν να επιτίθενται σε άλλες χώρες, να καταργούν τα ατομικά δικαιώματα με Σαρίες, να καταργούν συντάγματα, να δολοφονούν ηγέτες ξένων χωρών, να ρίχνουν τους δίδυμους πύργους στη Ν.Υ., να ανατρέπουν νόμιμες κυβερνήσεις (βλέπε Ουκρανία), και όλα αυτά για τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Σήμερα χρησιμοποιούν στα ίσια ολόκληρες Ισλαμικές δυνάμεις, (Τζιχαντιστές και άλλους), τις εξοπλίζουν, τις εκπαιδεύουν, και τις κατευθύνουν εναντίον των άλλων κρατών, λαών, και εθνών.
 
(Bλέπε το νέο Χαλιφάτο στο Ιράκ, όπου διέλυσε το Ιράκ).
Από τα ΜΜΕ μάθαμε ότι ο νέος Χαλίφης εξεπαιδεύθη στις Σιωνιστικές
Η.Π.Α. είναι πράκτορας της CIA, και πιόνι της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Φανατικοί Ισλαμιστές Τζιχαντιστές του νέου Χαλιφάτου, Κούρδοι του Ιράκ, Τούρκοι, ΗΠΑ, Ε.Ε. & Ισραήλ, έχουν συμπτύξει μια πραγματικά διαβολική συμμαχία στην υπηρεσία της Ν.Τ.Π. των προέδρων Ρότσιλντ
& Ροκφέλερ.
 
1GREEK.jpg

 
 
 
 Μόνον εμείς εδώ στο YUNANISTAN αναπαυόμεθα στο καναπέ, και αφήσαμε τις τύχες μας στα χέρια των Σιωνιστών δοσίλογων πολιτικών, έτσι όπως μας κατάντησαν οι Σιωνιστές Ευρωπαίοι «εταίροι» μας, με τη χρεοκοπία, και τα Μνημόνια, αφού μας έβαλαν άβουλα όντα Πρωθυπουργούς σφογγοκολάριους του Ρότσιλντ.
 
Μας φανάτισαν με τα ΜΜΕ κομματικά, έτσι που δεν βλέπουμε έξω από Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, Ελιές & ποτάμια, δημιουργήματα δικά τους.
Οι προδότες αφού προκάλεσαν μετανάστευση των Ελληνοπαίδων, τώρα ομιλούν για γήρανση του πληθυσμού. Αλήθεια πως εξηγείται το φαινόμενο όλοι οι υπουργοί να είναι Εβραϊκής καταγωγής με Ελληνικά oνόματα;; Φροντίζουν βλέπετε γιαυτό οι αρμόδιοι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας-διακυβέρνησης.
 
Οι πολιτικοί δεν φροντίζουν καθόλου τα συμφέροντα της Ελλάδος, παρά μόνο τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Παράλληλα φροντίζουν να διώχνουν τα δικά μας παιδιά στα ξένα, για να αντικατασταθούν από Ισλαμιστές παράνομους μετανάστες.
Την ώρα που τιμωρούν τους Έλληνες αν κάνουν παιδιά, αυξάνοντας τη φορολογία, λένε ότι ο πληθυσμός γερνάει, αντί να δώσουν ελαφρύνσεις και επιδόματα για να κάνουμε παιδιά, φέρνουν λαθρό από την Αφρική & Ασία. Το πρόγραμμα της Ν.Τ.Π. είναι να καταστήσουν την Ελλάδα Ισλαμική Αφρικανική χώρα. Δεν πρόκειται για γήρανση του πληθυσμού. Πρόκειται για ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ των Ελλήνων με μαύρους Ισλαμιστές παράνομους μετανάστες.
 
Το σχέδιο της Ν.Τ.Π. το εκτελούν οι προδότες πολιτικοί μεθοδικά και αποφασισμένα, είναι υπερήφανοι για τη προδοσία κατά της Ελλάδος, και δεν το κρύβουν. Εάν κάποιος διαμαρτυρηθεί θα τον πούνε ρατσιστή.
Η Ελλάς από καταβολής κόσμου ήταν χώρα λευκών Ελλήνων, τώρα προσπαθούν να την κάνουν χώρα λαθρομεταναστών, γίναμε οι Έλληνες πειραματόζωα γενετικής, κόντρα στη δημιουργία του ΘΕΟΥ.
 
Κάνουν πάνω στην Ελλάδα πειράματα γενετικής του Θεού  ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Τους Έλληνες μας θεωρούν πλέον άχρηστους, γιατί δεν τους ψηφίζουμε.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί δεν βλέπουν ότι η γεωπολιτική στη Γη άλλαξε!!!
Αυτά που γίνονται στην Ουκρανία, οδηγούν σε Γ! παγκόσμιο πόλεμο, αφού τα οργάνωσαν οι ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.
 
Αυτά που γίνονται στη Γάζα, είναι γενοκτονία και ολοκαύτωμα.
 
Η λέξη ολοκαύτωμα θυμίζει κάτι;;; Το πάθημα δεν τους έγινε μάθημα.
Οι πολιτικοί προκάλεσαν καταστροφή στη πατρίδα, χειρότερη από τη κατοχή των Γερμανών Ναζί.
Πρόσφατα Ισλαμιστές κατέλαβον το Δημαρχείο Σκάλας Λακωνίας, και οι προδότες πολιτικοί «τσιμουδιά».
 
Σε λίγο θα πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε στρατόπεδα συγκεντρώσεως για τους Έλληνες, αφού οι «νόμιμοι» λαθρομετανάστες θα έχουν καταλάβει τη πατρίδα μας, την Ελλάδα μας.
 
images+%281%29.jpg
 
 
Τους Ελληνοποίησαν δίνοντας πολιτικά δικαιώματα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Τους προδότες πολιτικούς ψηφίζουν οι λαθρομετανάστες!!!
Σε λίγο θα δούμε Πακιστανούς & Αφγανούς βουλευτές στη Βουλή των Ελλήνων, που δεν θα είναι πια βουλή Ελλήνων!!!
 
Κανείς από τους εφιάλτες πολιτικούς δεν τόλμησε να κάνει δηλώσεις ανάλογες με αυτές της Αυστραλής Πρωθυπουργού, και του Προέδρου της Ρωσίας Πούτιν. Απρόσκλητοι λαθρομετανάστες θα επιβάλλουν το νόμο τους, και κανείς πολιτικός δεν τους έχει πει ότι, «Δεν σας καλέσαμε, ήρθατε σαν εισβολείς στη χώρα μας, και αν δεν σας αρέσουν οι νόμοι μας, να γυρίσετε πίσω στη πατρίδα σας».
Αν οι πολιτικοί μας είναι τόσο φιλεύσπλαχνοι, φιλάνθρωποι, και αντιρατσιστές, γιατί δεν τους φιλοξενούν στο σπίτι τους;;;
 
Στη Σκάλα Λακωνίας οι λαθρομετανάστες στη παρέλαση που έκαναν,(επίδειξη δυνάμεως), ευχαριστούσαν από μεγάφωνα το ΣΥΡΙΖΑ & ΚΚΕ.
Τα κόμματα Δεξιάς & Αριστεράς είναι προσκυνημένα στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. και τάσσονται υπέρ των λαθρομεταναστών, και εναντίον των Ελλήνων. Είναι υπέρ της αντικαταστάσεως των Ελλήνων στη πατρίδα .
 
Όμως η Τουρκία, και άλλες Βαλκανικές χώρες διατηρούν τον εθνικό τους πληθυσμό. Εμάς τους Έλληνες μας διώχνουν από τη χώρα μας.
Οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες έρχονται εδώ με σκοπό να κατακτήσουν την Ελλάδα, και να την κάνουν πατρίδα τους.
 
Ήδη οι ηγέτες τους δηλώνουν, «Δεν είμαστε εδώ για μεροκάματο, αλλά για να σας πάρουμε τη πατρίδα σας». Εμείς όμως κοιμόμαστε!!!!
Οι προδότες πολιτικοί κάνουν ότι τους διατάξει η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση του Θεού ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Την Ελλάδα κυβερνά η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, με μαριονέτες ανθέλληνες Σιωνιστές πολιτικούς, όπως τις ΗΠΑ, και τις χώρες της Ε.Ε.
Το πλανήτη κυβερνά η Ν.Τ.Π. οι άλλοι είναι απλώς μαριονέτες.
Ο πρόεδρος των Η.Π.Α. ΟΒΑΜΑ, η Μέρκελ, και οι άλλοι ηγέτες της Ε.Ε. είναι απλώς πιόνια και  του Ρότσιλντ!
 
Με τα γεγονότα της Ουκρανίας, και την αεροπορική τραγωδία, οι Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. που κυβερνούν τις Η.Π.Α. ετοιμάζονται για Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, για να αιματοκυλίσουν την ανθρωπότητα!
 
Τα φαινόμενα γεωπολιτικής & γεωστρατηγικής οδηγούν να καταλάβουμε ότι έχουμε προετοιμασίες πολέμου. Ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ, μη μπορώντας να κάνει αλλιώς, οδηγεί τον Αμερικανικό Λαό στο σφαγείο.
 
Οι Σιωνιστές ηγέτες της Ν.Τ.Π. χρησιμοποιούν τις ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε. & Αγγλοσάξωνες, για να κάνουν τους πολέμους.
 
Πρέπει οι Αμερικανοί να αντιδράσουν όσο ακόμη προλαβαίνουν!!!
Η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση χρησιμοποιεί τις Η.Π.Α., Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, διά ίδιον όφελος. Χρησιμοποιεί τις ΗΠΑ, Ε.Ε. & ΝΑΤΟ για να χτυπήσουν τη Ρωσία, με ότι αυτό συνεπάγεται!!!
Για να επιτύχουν τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία δεν διστάζουν να προκαλέσουν το Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο. Δεν τους νοιάζει η τύχη των Αμερικανών, τους νοιάζει η εγκατάσταση επί της Γης, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και η δραστική μείωση του πληθυσμού του πλανήτη. 
 
Γιαυτό πρέπει όλοι οι λαοί του πλανήτη να αφυπνισθούμε, και να αντιδράσουμε, όσο είναι ακόμη νωρίς!!!
 
Μην αφήνουμε το ΡΟΤΣΙΛΝΤ και τη Σιωνιστική παρέα του να κάνει παιχνίδι. Τα υποτελή πολιτικά κόμματα δεξιάς & αριστεράς, όργανα της διεθνούς Σιωνιστικής νέας τάξεως, καταλαμβανόμενα από δήθεν φιλανθρωπία μας λένε,
1.-Πρέπει να βοηθήσουμε τους δυστυχείς αυτού του πλανήτη.
Εμείς απαντάμε στους «Αντιρατσιστές» ανθέλληνες πολιτικούς.
Που βρίσκουν οι ρεκένδυτοι, πάμφτωχοι, λαθρομετανάστες τα χρήματα, και πληρώνουν χιλιάδες ευρώ στους Τούρκους δουλέμπορους, για να τους φέρνουν πνιγμένους εδώ;;;
Οι Ελληνικές αρχές δεν αποτρέπουν τους λαθρομετανάστες να πατήσουν την Ελληνική Γη, απλώς τους διασώζουν, και τους περιθάλπουν, τους βοηθούν, & φροντίζουν να αποβιβαστούν με ασφάλεια στη πατρίδα μας.
 
1GREEK.jpg
 
 
Βάζουν τον εχθρό μέσα στη χώρα. Τόσο αφελείς είμαστε!!!
Υποδεχόμαστε με τιμές και δόξες τον εισβολέα να καταλάβει τη πατρίδα μας. Αξίζουμε βραβείο ΝΟΒΕL βλακείας, αφελείας, και επιπολαιότητας. Οι προδότες πολιτικοί εκλέχθηκαν επειδή υποσχέθηκαν να φροντίζουν την ευημερία των Ελλήνων, και όχι των λαθρό.
 
Για τους λαθρομετανάστες υπάρχουν άλλοι πολιτικοί στις πατρίδες των!
 
Οι πολιτικοί μας εκτελούν σχέδια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Μια εξαιρετικά απαισιόδοξη ανάλυση δημοσιεύει η έγκυρη Αμερικάνικη εφημερίδα WSJ για το μέλλον και την ασφάλεια της Ελλάδος, γράφει, «Η Ελλάδα βρίσκεται στη δίνη μεταξύ δύο πολέμων, της Τουρκίας, και των λαθρομεταναστών». Τα γεγονότα της μαζικής εισροής λαθρομεταναστών προσλαμβάνουν πλέον γεωπολιτικές διαστάσεις. Η διάσημη Αμερικάνικη εταιρεία χρηματοοικονομικών υποθέσεων, η γνωστή μας Black Rock, λέει ότι είναι πιθανή μια χρεοκοπία της Ελλάδος.
 
 Οι δοσίλογοι πολιτικοί εάν κάνουν χρεοκοπία θα την κάνουν εις βάρος του Ελληνικού Λαού, δηλαδή θα κάνουν στάση εσωτερικών πληρωμών, ενώ θα συνεχίσουν να στέλνουν κανονικά χρήματα δις. ευρώ στο αφεντικό τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ. 
 
Κανονικά πρέπει να κάνουν χρεοκοπία με στάση εξωτερικών πληρωμών, και διαγραφή του χρέους, να πάψουν να πληρώνουν τοκοχρεολύσια στους Σιωνιστές δανειστές της παγκόσμιας διακυβέρνησης, εάν θέλουν να σώσουν τον Ελληνικό Λαό.
 
Βρίσκουν πάντα την εύκολη λύση, δηλαδή το θύμα Λαός.
Τέσσερα (4) χρόνια ζούμε με Μνημόνια, και είμαστε σε χειρότερη μοίρα από την Αργεντινή. Ήδη το ΔΝΤ αναγνωρίζει ότι έκαναν λάθη στη περίπτωση της Ελλάδος, αλλά οι προδότες πολιτική «τσιμουδιά».
Η Σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση του ΡΟΤΣΙΛΝΤ βρήκε δύο θύματα-πειραματόζωα την Αργεντινή και την Ελλάδα.
Αυξάνονται καθημερινά τα ληξιπρόθεσμα χρέη των φτωχών Ελλήνων προς εφορία, - Τράπεζες, - Ασφαλιστικά Ταμεία.
Ο Σαμαράς τρέχει να βρεί τα «προ-απαιτούμενα» και τα «ισοδύναμα»  για να ικανοποιήσει την Εβραϊκή Σιωνιστική μεγάλη και μικρή Τρόϊκα.
Οι Γερμανοί χρωστάνε δις. ευρώ από πολεμικά δάνεια & επανορθώσεις, και ουδείς προδότης πολιτικός τολμά να τα ζητήσει!!!
Με τα εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες μέσα στη χώρα κινδυνεύουμε να γίνουμε Συρία-Ιράκ & Λιβύη.
 
 
Οι δοσίλογοι πολιτικοί είναι ορντινάντσες των ψυχασθενών ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας και Ν.Τ.Π.
Όλα αυτά τα δεινά του Ελληνικού Λαού, εντέλλονται από την Σιωνιστική Ε.Ε. και τη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση, η οποία είναι η χειρότερη μορφή Δικτατορίας όλων των εποχών.
 
 Είναι πολύ επικίνδυνο για την Ελλάδα, και τον Ελληνικό Λαό, να ανήκουμε σε μια τέτοια παράταξη. Η παράταξη αυτή μας φέρθηκε απαίσια, ούτε εχθρός να ήταν!!! Ένας λαός που ψηφίζει αλλοεθνείς να τον κυβερνήσουν, είναι καταδικασμένος σε εξαφάνιση.
Link to comment
Share on other sites

Την Κυριακή δεν ψηφίζουμε για ευρώ ή δραχμή. Προσωπικά, δε θα πήγαινα ποτέ να ψηφίσω για κάτι τόσο σύνθετο. Ψηφίζουμε για τη συνέχιση ή όχι της λιτότητας, χωρίς το ΟΧΙ να μας εξασφαλίζει έξοδο από αυτήν. Η λιτότητα θα μείνει μαζί μας για πολύ πολύ καιρό.

Κατά τη γνώμη μου, ο μόνος λόγος να ψηφίσω ΝΑΙ είναι αν θέλω να έρθει πίσω το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ μαζί με το Ποτάμι. Γιατί αυτό θα συμβεί.

Οπότε ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ, μπορεί να μη ξέρω τι θα βρω μπροστά αλλά δεν προτίθεμαι να πάω και πίσω.

Link to comment
Share on other sites

 δεν προτίθεμαι να πάω και πίσω.

κάπου μπερδεύτηκες αν νομίζεις πως το όχι θα σε πάει μπροστά, εκτός εάν εννοείς διαφορετικά το 'πίσω'

Link to comment
Share on other sites

κάπου μπερδεύτηκες αν νομίζεις πως το όχι θα σε πάει μπροστά, εκτός εάν εννοείς διαφορετικά το 'πίσω'

Εννοώ να γυρίσω στις καταπληκτικές κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και με νέο κολαούζο το Ποτάμι.

Link to comment
Share on other sites

 

Δείτε διαφορά Γερμανικής από Ελληνική τηλεόραση, επίσης αποκαλύπτεται και ο πραγματικός λόγος που ΕΕ και ΔΝΤ έσπρωξαν την κατάσταση τόσο στα άκρα.

Link to comment
Share on other sites

All this happened because Greeks allowed this to happen.

Same shit is on Romania...even worse.... But Romania is still too rich on resourses to have such a faith as Greece.

 

Greek's money are comming mostly from visitors..... lazy people to work in their own country....they just wait others to do the "dirty" work and they want big sallaries.

 

We, Romanians....try to survive in the last 25 years with a 200 euro monthly sallary ( even lower in milions of cases) while the prices of EVERYTHING is same as the rest of europe.... We don't have cheaper things..but only expensive ones....and still the sallaries are under 200 euro.

 

Could Greece or any other country survive with this for like 20-30 years as we did?

 

People are thinking "why the fck romanians are everywhere?" ... we go everywhere...where is place to work...to not fcking die because this goverment policies...

 

A hand of 500 people, ruin this country.. .they accept only the laws wich favorize them... they voted for full imunity ( i think is the only country wich has such thing)... If they kill someone, the other politicians must first vote to take off his imunity. and after he can be acused.

 

I just want to say that greeks are crying so much...but other countries have such a worse situation and didn't complained like that.

 

A child take 10 euro per month from this shit country... where in this europe someone get 10 euro per month for a child?

 

Our TVA( VAT) or how is called...is on 24%... on every shit, the goverment earn quarter of the product value.

 

But..you must visit us and see that we survived with 200 euro monthly for 20 years, and still have a nice country... The only things wich must be removed is the fcking GOVERMENT. They don't care about the couintry, but just only for their pockets.

Even the churches are now like mafia...no more for cristhians.

 

Sorry for my speech...may have alot of english mistakes, but i hope you will get my point.

Link to comment
Share on other sites

Καλύτερα ας ξεκινήσουμε με το ότι έχουμε ένα δημοψήφισμα, το οποίο εξ αρχής είναι άτοπο και αυτή τη στιγμή διχάζει το κόσμο αντί να τον ενώνει.

 

Συμφωνώ, το δημοψήφισμα είναι παρωδία. Πετά το μπαλάκι σε εμάς να αποφασίσουμε για να αποποιηθεί των ευθυνών του.

Όπως φαίνεται θα βγεί ΟΧΙ, το οποίο είναι προτιμότερο, αλλά με χαλά που θα φάμε στην μάπα ΣΥΡΙΖΑ 20 χρόνια όπως φάγαμε το ΠΑΣΟΚ.

Βέβαια θα μου πεις, το μισό ΠΑΣΟΚ έχει παρσεισφρήσει στο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Από το euro δεν θα βγούμε, επειδή δεν συμφέρει κανέναν, οπότε chill.

 

Το αστείο είναι πως φοβούνται πολλοί ότι όταν θα γυρίσουμε στην δραχμή θα πεινάσουμε, επειδή τα μετράνε όλα με το χρήμα, αρνούμενοι να

κοστολογήσουν την αξιοπρέπεια. Φάε φακές μωρή πριγκίπισσα, τουλάχιστον θα είναι δικές σου, όχι εισαγόμενο μπον-φιλέ Ολλανδίας.

Link to comment
Share on other sites

i find it funny that greek shithole took already 200kk+ from EU, and still suffer from being stupid.

 

200kk , and 90% went back to the banks. 

Link to comment
Share on other sites

All this happened because Greeks allowed this to happen.

Same shit is on Romania...even worse.... But Romania is still too rich on resourses to have such a faith as Greece.

 

Greek's money are comming mostly from visitors..... lazy people to work in their own country....they just wait others to do the "dirty" work and they want big sallaries.

 

We, Romanians....try to survive in the last 25 years with a 200 euro monthly sallary ( even lower in milions of cases) while the prices of EVERYTHING is same as the rest of europe.... We don't have cheaper things..but only expensive ones....and still the sallaries are under 200 euro.

 

Could Greece or any other country survive with this for like 20-30 years as we did?

 

People are thinking "why the fck romanians are everywhere?" ... we go everywhere...where is place to work...to not fcking die because this goverment policies...

 

A hand of 500 people, ruin this country.. .they accept only the laws wich favorize them... they voted for full imunity ( i think is the only country wich has such thing)... If they kill someone, the other politicians must first vote to take off his imunity. and after he can be acused.

 

I just want to say that greeks are crying so much...but other countries have such a worse situation and didn't complained like that.

 

A child take 10 euro per month from this shit country... where in this europe someone get 10 euro per month for a child?

 

Our TVA( VAT) or how is called...is on 24%... on every shit, the goverment earn quarter of the product value.

 

But..you must visit us and see that we survived with 200 euro monthly for 20 years, and still have a nice country... The only things wich must be removed is the fcking GOVERMENT. They don't care about the couintry, but just only for their pockets.

Even the churches are now like mafia...no more for cristhians.

 

Sorry for my speech...may have alot of english mistakes, but i hope you will get my point.

 

 

its true about romania, but i guess you own your properties right?

 

in greece, they request as to sell them all our ports, businesses, beaches, islands, everything...

Link to comment
Share on other sites

Φυσικά και θα πούμε Οχι σε τέτοιου είδους εκμετάλλευση Η Ελλάδα έχει γράψει την ιστορία της με όχι 


Link to comment
Share on other sites

200kk , and 90% went back to the banks. 

last time i read, it mentioned 100kk of debt was canceled cuz greec had no way to pay that years ago, so for me it seems like 2nd try to do same :D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...