Jump to content
  • 0

Διάβασε Πριν Ποστάρεις!


FighterBoss

Question

Οι κανόνες αυτού του τομέα

Παρακαλείστε να διαβάσετε τους ακόλουθους απλούς κανόνες πριν δημιουργήσετε ένα νέο θέμα ή κάνετε μια δημοσίευση.

(Κανόνας #1)[*] Σε περίπτωση που ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο, δοκιμάστε πρώτα να ψάξετε αν υπάρχει ήδη στο forum. Πώς θα το κάνετε; Με το απλό κουμπί αναζήτησης.
(Κανόνας #2)[*] Εάν χρησιμοποιείτε κάποιο preconfigured pack, δηλαδή προκατασκευασμένο πακέτο ενός server, δεν μπορείτε να ζητήσετε υποστήριξη, καθώς απαγορεύεται. Με λίγα λόγια, μάθετε να δουλεύετε με τον πηγαίο κώδικα.

(Κανόνας #3)[*] Δε μπορείτε να ζητήσετε υποστήριξη/βοήθεια ενώ χρησιμοποιείτε το pack ενός Active Project. Θα ήταν προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε το forum του συγκεκριμένου Project ή να στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα στον κάτοχο του.

(Κανόνας #4)[*]Δε μπορείτε να ζητήσετε υποστήριξη/βοήθεια ενώ χρησιμοποιείτε ένα προκατασκευασμένο pack, το topic σας θα κλειδωθεί και εσείς θα τιμωρηθείτε.
(Κανόνας #5)[*] Σε περίπτωση που δεν έχετε ιδέα για όσα λέτε, ή που δεν γνωρίζετε ποιο είναι το πρόβλημα, παρακαλείστε να μην προσπαθήσετε καν να απαντήσετε. Θα τιμωρηθείτε για λανθασμένη καθοδήγηση και η δημοσίευσή σας θα διαγραφεί.
(Κανόνας #6)[*] Παρακαλείστε να έχετε σαφήνεια στο λόγο σας έτσι ώστε να είναι εύκολο να αναγνωστεί και να αντιληφθεί το πρόβλημα σας από τον αναγνώστη, προκειμένου να σας βοηθήσει. Διαφορετικά το topic σας θα κλειδωθεί και ενδέχεται να τιμωρηθείτε.
(Κανόνας #7)[*]Απαγορεύονται αυστηρά τα διπλά,τριπλά,τετραπλά κλπ posts, αν επιχειρήσετε να κάνετε κάτι τέτοιο θα τιμωρηθείτε και τα replies σας θα διαγραφτούν. Σε περίπτωση που θέλετε να προσθέτεσε κάτι άλλο στα λεγόμενα σας, θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί "Modify" το οποίο βρίσκεται στη δεξιά μεριά του post σας.
(Κανόνας # 8)[*]Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει απάντηση, μπορείτε να γράψετε ένα καινούριο σχόλιο στο topic σας γράφοντας απλώς τη λέξη "bump", του οποίου τα αρχικά σημαίνουν "bring up my post". Έτσι το topic σας θα βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα, κατά συνέπεια και πιο εμφανές.
Σημείωση: Η χρήση του bump επιτρέπεται κάθε 24 ώρες. Σε περίπτωση που το χρησιμοποιήσετε σε λιγότερο από 24 ώρες, θα τιμωρηθείτε σύμφωνα με τον κανόνα #7

(Κανόνας #9)[*] Σε περίπτωση που είναι απαραίτητο να μας δείξετε ένα κομμάτι κώδικα, τότε θα ήταν προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε τα [ c o d e ] και [ / c o d e ], χωρίς τα κενά. Σε περίπτωση που ο κώδικας είναι πολύ μεγάλος σε μέγεθος, χρησιμοποιήστε το pastebin.


(Κανόνας #10)

Προκειμένου να ανοίξετε ένα καινούριο topic πρέπει να πληρείτε τις παρακάτω προυποθέσεις

[*]Το topic σας να περιέχει στον τίτλο του το κατάλληλο [Tag]:
          -[Request], αν θέλετε να ζητήσετε κάτι συγκεκριμένο, όπως για παράδειγμα ένα GM Shop.
          -[Help], αν θέλετε να βοηθηθείτε σε κάποιο θέμα.
          -[LF] εάν επιθυμείτε να προσλάβετε κάποιου είδους developer/game master/κτλπ. [*] Το κείμενο σας να περιέχει την περιγραφή του προβλήματος σας σύμφωνα με τον κανόνα #6. [*] Εάν δυσκολεύεστε να περιγράψετε το πρόβλημα σας τότε πρέπει το topic σας να περιέχει μια φωτογραφία με το σφάλμα/πρόβλημα που έχετε. [*] Το κείμενο σας να αναφέρει το pack και το client στα οποία εργάζεστε.

διαφορετικά το topic σας θα κλειδωθεί και εσείς θα τιμωρηθείτε.



 

Ακολουθήστε τους απλούς αυτούς κανόνες και είναι σίγουρο πως θα υπάρχει απόλυτη οργάνωση στον συγκεκριμένο τομέα.

Ευχαριστούμε,
το προσωπικό του MaxCheaters®.

Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...