Jump to content

vl4d

Members
  • Posts

    1,068
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About vl4d

Profile Information

  • Current Mood
    Bored
  • Gender
    Not Telling
  • Country
    Moldova

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vl4d's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

1

Community Answers

  1. hi.. i want a developer to create for me functions and others stuff (no design) for payments pm me..
  2. hello.. thelw mia karta grafikwn kapou sta 100 eurw (den eimai tpt gamer apla paizw pou kai pou games tupou tera) to pc mou exei auta ram 4, gigabyte z97-hd3, haswell cpu g3220 sta 3ghz vrhka auth edw thn karta http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-N650-1GD5-OC-V1-1GB-N650-1GD5-OCV1.htm thn sigkrina me alles ton 150++ kai h diafora einai polu mikrh ti lete??
  3. oxi akrivws same alla sta function peripou to idio..
  4. :alone: :alone: :alone: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :forever alone like a boss: ..
  5. "Πληρωμένη απάντηση από τους ίδιους τους εργαζόμενους μαθητές στο εσπερινό ΕΠΑΛ Γιαννιτσών πήρε χρυσαυγίτης που φοιτά στο σχολείο, όταν προσπάθησε με απειλές και εκφοβισμό να εμποδίσει εξόρμηση του ΠΑΜΕ για την πανεργατική απεργία της Πέμπτης. Το συνεργείο με τους νεολαίους εργαζόμενους που βρέθηκε έξω από το ΕΠΑΛ στις 17 Οκτώβρη με το απεργιακό κάλεσμα του ΠΑΜΕ, δέχτηκε επίθεση από τον χρυσαυγίτη, που ανήκει στον πυρήνα των Γιαννιτσών. Με θράσος απαίτησε από τους νεολαίους να βγουν έξω από τον προαύλιο χώρο του σχολείου, να μη μοιράσουν τις προκηρύξεις στους μαθητές, που σημειωτέον είναι όλοι εργαζόμενοι, γιατί «αλλιώς αυτός θα επιβάλλει το νόμο». Φωνάζοντας οργισμένα «έξω από δω παλιοκομμούνια», έφτασε να απειλήσει ότι «αν δεν το κάνουν αμέσως, θα φύγουν από εκεί με κομμένα τα κεφάλια»! Απάντηση έδωσαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι μαθητές. Απαίτησαν από το χρυσαυγίτη να σταματήσει τις απειλές, λέγοντας ότι δεν μπορεί να παίζει η «Χρυσή Αυγή» το ρόλο της αστυνομίας μέσα στα σχολεία. Οι ίδιοι κάλεσαν τους αγωνιστές του ΠΑΜΕ να μείνουν και να ενημερώσουν και τους υπόλοιπους μαθητές που δεν είχαν έρθει ακόμα. Πολλοί μάλιστα προθυμοποιήθηκαν να μοιράσουν οι ίδιοι τα φυλλάδια, ενώ ορισμένοι από αυτούς έδωσαν ραντεβού στην απεργιακή συγκέντρωση της επόμενης μέρας στα Γιαννιτσά." esu hsouna re ExCaLiBuR® ?? akoma perimenw na mou peis poso eisai..
  6. ma den lew oti eimai apo tous "μυαλωμένους" kai genika den exw kan apopsh otan den exw dikaiwma na pshfizw apla rwtisa ama einai anw ton 18....
  7. klasiko paidakh.. edit: amualo*
  8. popop ti magia poulate re sto internet... eisai kai anw ton 18 etsi??
  9. no ty :) kl meta apo tosa xronia ma8hteuomenos tou elfo logika kati emathe..
  10. devlin l2jdev so funny axaxaxaxax
  11. vl4d

    Diafhmiseis..

    sovara koita3es ti rwtaw h apla apo to title??
×
×
  • Create New...