Jump to content

Heiko

Banned
  • Posts

    1,436
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About Heiko

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Heiko's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

1

Reputation

  1. 1.Έχεις κοιτάξει αν αυτά τα items είναι tradable; 2.Στα configs το φτιάχνεις αυτό με την ώρα όσο για την buffer θα πρέπει να βρεις τα αρχεία της buffer και να προσθέσεις τα buffs που θέλεις. 3.Θα πας Gameserver/Data/Stats/Armor και βρες το id και πήγαινε στο αρχείο με το id και βάζεις εκεί εσύ ότι stats θέλεις.
  2. πάντως επειδή και εγώ χρησιμοποίησα την apella σαν custom armor το πιο balanced edit που θα μπορούσες να κάνεις είναι να ανεβάσεις P.Def,M.Atk/P.Atk αντίστοιχα και να δώσεις και λίγο παραπάνω casting speed στην robe,attack speed light/heavy γιατί η apella κατεβάζει casting/atk spd από μόνη της..
  3. ρε φίλε θες να μου πεις τα χρώματα που θέλεις και να σου το φτιάξω εγώ;
  4. Ισχύει! Και από προσωπική εμπειρία πίστεψε με δεν είναι και κάτι δύσκολο αν παρακολουθήσεις guides. Υπάρχουν guides με βίντεο και με φωτογραφίες και το κάνουν πολύ εύκολο! Αν θες την γνώμη μου καλύτερα είναι να φτιάξετε τον server μόνοι σας ώστε να ξέρετε και τι ακριβώς έχει και οι ιδέες σας να είναι για τον server σας και μόνο γιατί μπορεί να έχετε μια ιδέα σωστή και ο άλλος να την πάρει και να την βάλει σε ένα δικό του server και επίσης θα έχετε και όλα τα "δικαιώματα" του server δικά σας..
  5. you check this? http://www.maxcheaters.com/forums/index.php?/topic/77834-shareaugment-skill-shop-npc/
  6. Μα αυτό είπα στην ουσία.. ότι έχει δίκιο αλλά με τον τρόπο που το είπε έχασε κάθε δίκιο! το κατάλαβα ότι δεν μου πας κόντρα άραξε χδ τέλος πάντων ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα συζήτησης
  7. σωστός αλλά ένα δίκιο το έχει.. απλά το θέμα είναι πως απ'όσα κατάλαβα τα παιδιά ψάχνουν pack full ballanced for free και αυτό όπως όλοι ξέρουμε δεν γίνεται...
  8. Putanes re file...tin xwrizeis k meta apo 5 xronia vriskei allon!

    1. Cobra

      Cobra

      Tha tin skotosoooooooo xD

    2. SirLionheart

      SirLionheart

      Ποιος ο λόγος να συνεχίζεις να ασχολείσαι μαζί της, πόσο μάλλον μετά από πέντε χρόνια.

    3. Heiko

      Heiko

      ataka tu tus eine eirwniko itan ;p

  9. xrisimopoieis ta files tu l2xeon? gt eixa k egw to idio provlima me auta ta files..
  10. kai ti tha su kanun? gia na kanun kati prepei na erthun k oi 2 panw sto amaksi na spasun to tzami na se poiasun na se vgalun eksw k na parun to amaksi na figune mexri na to kanune auto tha exun skasei k alla autokinita k an oxi den eise malakas na katses na se klepsun gkazi k pulus.
  11. ekane ton prezakia o allos k kala re giauto katevike o vlakas :P egw apla tha ekana opisthen k epitopu xd
×
×
  • Create New...