Jump to content

DEATH_MENTALIST

Members
  • Posts

    15
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

    Never
  • Feedback

    0%

About DEATH_MENTALIST

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    At my Home!!

DEATH_MENTALIST's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. vsk remi forever! :D apla ta spaei!!! alla auto to video mapa m fanike den m arese!
  2. egw vasika akouw dio diaforetika idi PUNK kai PSYCHEDELIC alla kai ola ta alla m aresoune den exw problem!!! :):):):):) :P :P :P:P
  3. Η Apple είναι διαβόητη για την "ικανότητά" της να κερδίζει σημαντικές δικαστικές διαμάχες, αλλά αυτή τη φορά η εταιρεία από το Cupertino βρέθηκε στην απέναντι μεριά καθώς της επιβλήθηκε βαρύ πρόστιμο μετά από απόφαση του σώματος ενόρκων στο Ανατολικό Τέξας που την διατάσσει στη πληρωμή του ποσού των $368,2 εκατομμυρίων στην VirnetX, εταιρεία που κατέχει την πατέντα. Η απόφαση, που δημοσιεύτηκε στο Twitter από το Bloomberg, έρχεται μετά από ισχυρισμούς της VirnetX ότι η Apple παραβίασε σειρά από πατέντες της, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν σε αρκετές υπηρεσίες της Apple, συμπεριλαμβανομένου του FaceTime. Αρχικά η VirnetX απαιτούσε, τουλάχιστον, το ποσό των $900 εκατομμυρίων από την Apple και παρόλο το γεγονός ότι πρόστιμο που επιβλήθηκε ήταν αρκετά μικρότερο, δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο και σίγουρα θα έχει απήχηση στην τεχνολογική κοινότητα, ακόμα και αν συνέπεσε με την βραδιά των εκλογών στις ΗΠΑ. H VirnetX έχει παρελθόν στο να κερδίζει μεγάλες υποθέσεις σχετιζόμενες με πατέντες ενάντια σε μεγάλες εταιρείες. Τον Μάιο του 2010, η Microsoft αναγκάστηκε να πληρώσει $200 εκατομμύρια για την παραβίαση δύο πατεντών, συγκεκριμένα μιας λειτουργίας virtual private network που χρησιμοποιήθηκε για την επικοινωνία με servers στα Windows και Office. H ιστορία συνεχίζεται, καθώς η VirnetX έχει ανοιχτά μέτωπα με τις Cisco και Avaya. Ακόμα έχει συνάψει συμφωνίες αδειών χρήσης με αρκετές εταιρείες στο παρελθόν, ανάμεσά τους οι NEC και Mitel.
  4. Στελέχη της Google, του Amazon αλλά και των Starbucks πρόκειται να συναντηθούν με νομοθέτες στο Ηνωμένο Βασίλειο για ερωτήσεις όσον αφορά την πληρωμή φόρων, καθώς οι εταιρείες τους αντιμετωπίζουν κατηγορίες για φοροδιαφυγή. Το κυρίως θέμα της συζήτησης είναι οι ανακολουθίες που έχουν σημειωθεί μεταξύ του εισοδήματός τους με το φόρο που έχουν καταβάλλει για το οικονομικό έτος 2011. Η Google αν και δήλωσε $4 δις δολάρια έσοδα για το 2011, πλήρωσε $2.1 εκατομμύρια σε φόρο στο Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω μιας συμφωνίας της για πληρωμή φόρου μόλις 3.2% επί των κερδών, με τη "διοχέτευση" των πωλήσεών της μέσω της Ιρλανδικής της μονάδας. Το Amazon ακολουθώντας παρόμοια τακτική, δρομολογώντας τις πωλήσεις του μέσω του Λουξεμβούργου πλήρωσε $1.6 εκατομμύρια φορολογία για πωλήσεις μεταξύ $5.3 και $7.2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η Google κατηγορήθηκε για πρώτη φορά για την πολιτική που ακολουθεί όσον αφορά τη φορολογία που πληρώνει το 2010, με τους ελέγχους όμως να εντατικοποιούνται περισσότερο τους τελευταίους μήνες. Η Amazon έχει αντιμετωπίσει επίσης παρόμοιες κατηγορίες λόγω μεταβίβασης της κυριότητας των Βρετανικών δραστηριοτήτων της σε μια εταιρεία που εδρεύει στο Λουξεμβούργο το 2006, ενώ στις ΗΠΑ αναγκάστηκε να καταβάλλει φόρο επί των πωλήσεων σε ένα μεγάλο αριθμό πολιτειών. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για παραβίαση της νομοθεσίας από τις εταιρείες αυτές με το Κοινοβούλιο να προτείνει ορισμένες τροποποιήσεις στη νομοθεσία όσον αφορά την πληρωμή των φόρων, ιδιαίτερα σε μια εποχή παγκόσμιας δημοσιονομικής λιτότητας.
  5. καλα ο τυπος για να παρι χαμπαρι οτι τον χτυπησε κεραυνος 25 δευτερα κοιτουσε αριστερα δεξια χαχαχ :P :P :P :P
  6. χαχαχα και αμα κατσης πολυ στην καρεκλα μεγαλωνει ο κολος....αστα να πανε!!!
  7. χαχαχα πολυ πλακα ελεος τι ειναι αυτα μωρε??? και εγω ημουνα αλλα δεν καταλαβα ποτε εγινε :P :P :P :P :P
  8. kali fasi dld spammaroume oso 8eloume edw re pedia ti fasi dld?
  9. i ellada aniki ston EUROPE server esei exeis katevasi to NA ----> http://crossfire.gamerage.com/ <--- auto ine to site tou crossfire eu gia na pe3is sto cf NA prepi na exeis palio account i na agorasis ena!! auta tpt alo ;) :D ;D :D :) :)
×
×
  • Create New...